Nešiojamojo kompiuterio Stovas MacBook Air Pro Notebook Nešiojamas Sulankstomas Aliuminio Lydinio Nešiojamojo kompiuterio Laikiklis Laikiklis prie KOMPIUTERIO, "iPad", "iPhone" Knyga

€13.73

-23%

€18.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: minkštas nešiojamas lentelė, pc parama, aliuminio nešiojamojo kompiuterio stovas, leshp nešiojamojo kompiuterio laikiklis, moterų nešiojamojo kompiuterio turėtojas, macbook, sulankstomas turėtojas, nešiojamas parama, macbook stendas, kompiuterio stovas, mac.

Aprašymas:

Produkto pavadinimas: Multi-funkcija lankstymo laikiklis

Produkto Kampas: 360°

Medžiaga: Cinko lydinio medžiagos

Apsauga: Silikono anti-slydimo apsauga

Nešantis: apie 40kg

Rėmo dydis: 14.3*3.6*1.6 cm

Angos dydis :18.8*26.75 cm

Savybės: Multi-kampas Veidrodėliai

Taikomas modelis: Mobilieji telefonai / iPad / Nešiojamieji kompiuteriai / Knygų

Spalva: Sidabro, Šampano, aukso

Savybės:

1. Stiprus Pareigos: konsolė gali išvengti perkaitimo, todėl jūs galite žiūrėti savo mėgstamus filmus ar vaizdo įrašus, mėgautis pusryčiais laisvai!

2. Bauda Dizainas: konsolė yra sulankstomas ir nešiojamų dizainas leidžia vartotojams sulankstyti ir nešiotis jį su savimi!

3. Premium Medžiagos: laikiklis yra pagamintas iš antioksidantas, aliuminio lydinio, laikiklis, ir jis yra lengvas, patvarus, ji yra naudinga siekiant sumažinti šilumos nešiojamojo kompiuterio ir pratęsti jos tarnavimo laiką.

4. Platus Naudojimas: tabletė laikiklis gali būti tvirtinamas ant lovos, sofa, recliner, ar bet nelygaus paviršiaus, todėl patenkinti jūsų poreikius.

Pakuotė:

1X Nešiojamojo kompiuterio stovas

.fkdesc p {font-size: 16px;}

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Lopinkaer

Panašūs produktai