Dirbtinis Citrinų Vainikas už Girliandą Kabo Gėlių Ornamentu Durų Apdailos

€12.24

-51%

€25.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: durų vainikas, šventiniai vainikai, girliandomis, pušų vainikas, dekoro citrina, dirbtinis garliava, dirbtinis citrina, kadjar durų puošyba, rudenį garliava, dekoro namai, dekoro kambarys.

Aprašymas:

Rankų darbo absoliučiai.Dirbtinis pusė apvali citrina girlianda.daugiau dėmesio informacijos ir amatų , gėlės ir lapai nėra lengva nukristi.tai ne tik gražus vainikas, bet taip pat jūsų namų puošybai per šventės ar šventės.

Tinka patalpų, langų ir durų apdaila.jis atneš jums daug daugiau mėgautis kasdien.taip pat teminiai vakarėliai, vestuvės, etapai, biurų, restoranų, parduotuvių, viešbučių, banketus ir kt.

Šviesos iki šventinę atmosferą, padaryti jūsų namus atrodo naujas, ir praleisti linksmai ir nepamirštamą laiką su šeima ir draugais.

50cm / 19.69 Colių skersmens, vaidina svarbų vaidmenį jūsų namuose.Be to, ji gali būti naudojama kaip speciali dovana artimiesiems ir draugams.

Lengva švarus ir gali būti naudojamas ilgą laiką.Jums gali susprogdinti ji su plaukų džiovintuvu, kad vainikas toks ryškus, kaip naujas.Norint pratęsti naudojimo, prašome atkreipti dėmesį į vandeniui.

Specifikacija:

Medžiaga:Audinys lapai netikrą gėlės

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Gėlių Vainikas

Pastaba:

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Kilmės KN(Kilmės)
Formos Round
Medžiaga ne-audiniai
Prekės Pavadinimas Kesoto

Panašūs produktai