Naujas Senėjimo Automobilio Durų Gumos Sandarinimo Juostelės "Lexus" Buick MG Mercedes Benz W205 W203 W212 W124 W204 AMG " Volvo XC90 S60 V40 S80 XC60

€1.68

-29%

€2.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: w205 durų sedanas, antenos mercedes w124, w205 kupė apdaila, c w205 sedanas, bamperis w205 sedanas, mercedes w201, w205 coupe lūpų, w124, w202, antenos mercedes benz.

Automobilių Durų Sandarinimo Juostelės Auto Gumos Sandarikliai Juostos Garso Izoliacija Garso Izoliacija Weatherstrip Garso Įrodymas Sandarinimo Magistraliniai Krašto Lipdukai

Produkto pavadinimas: Automobilio sandarinimo juosta

Matetial: Guma

Modelis: Universalus visus automobilius

Elemento tipas: Glaistai, klijai & hermetikų

Specifikacija: 1m, 3m, 5m,

Naudojimas: Triukšmo izoliacija, apsauga nuo dulkių, sandarus, atsparus vandeniui

Spalva: Juoda

Ypatybė:

1. Patobulinta L tipo universalus sandariklis orų žymėjimo,pakeisti kito Tipo D, P, Z ir O juostele.Lengva įdiegti ir didelio stiprumo klijai weatherseal

2. Pagaminti iš Aukštos Kokybės gumos,netoksiškas,daugiau patvarus ir lankstus.Triukšmo Mažinimas, Vandeniui, Dulkėms & Garso Izoliacija & Vėjo.Aukštas atsparumas temperatūrai ir šalto pasipriešinimo, užkirsti kelią ultravioletinės šviesos.

3. Tai weatherstripping sandarinimo juosta didina nepralaidumą savo automobilio, kuris, kad durų uždarymo tiksliau .Sumažinti triukšmo, vėjo, kai jūs vairuoti savo automobilį ir dideliu greičiu.Turėti gražią kelionę su savo šeima.Padaryti savo automobilį daugiau uždaroma taip, kad jūs galite laikyti savo automobilį nuo dulkių, lietaus lašas ir Rūko.Garso izoliacija izoliacija geriausia vandeniui pardavėjo.

4. Lengvai sumontuoti įrankį.Tiesioginis pakaitalas juosta, jums tiesiog reikia stumti išpardavimas putų ant gumos danga virš įdiegta vieta.

5. Aukštos Kokybės weatherstripping.Ji bus plomba atotrūkis tarp automobilių durys, automobilių kėbulo, automobilių gaubtu, lova, geležinkelių ir kt.Padidinti vairavimo komfortą, o vairavimas greitkelyje.Puiki garso įrodymas suspaudimo nustatyti atsparumo didžiausias paslaugų gyvenimą ir vibracijos absorbcijos.

Pakuotė: 1pc/nutarimas

DUK

Q: Dažnai Užduodami Klausimą

A: Atsakymas į klausimą virš.

Q: Dažnai Užduodami Klausimą

A: Atsakymas į klausimą virš.

Q: Dažnai Užduodami Klausimą

A: Atsakymas į klausimą virš.

Aprašykite savo prekinių ženklų istoriją, įskaitant kūrimą ir plėtrą, terminus, etapus ir pan.

Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Prekės Skersmuo 0.5cm
Prekės Pavadinimas NOANS
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Pakuotė Ateina Supakuoti
Elemento Aukštis 2cm
Kategorijos 3D
Tipas Klijai Lipdukas
Elemento Plotis 2cm
Elemento Ilgio 2m
Modelis Automobilio Logotipas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas Guma
Dizainas Žodžius
Modelio Pavadinimas Strip014

Panašūs produktai