Negabaritinių -14 aukštakulniais batais kelio ilgi batai per kelius siekiantys batai moterims, moteriški batai, bateliai moteris žieminiai batai moterims

€14.63

-78%

€66.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: įkrovos virš kelio, bota moterims, batų moteris, įkrovos daugiau, didelis pušnys, batų moterys, mergina pušnys, įkrovos moterims, batų vasarą moterys, įkrovos.

1.Prašome atkreipti dėmesį, kad dydis klaidos bus 1-3mm, nes rankų darbo.jei jūsų kojų yra siauras ir plonas,prašome pasirinkti mažesnio dydžio nei įprasta dydžio;jei jūsų kojų yra riebalų ir platus,prašome pasirinkti didesnio dydžio nei įprasta.

2.Mūsų dydis yra standartinio dydžio,prašome pasirinkti savo įprastinį dydį.jei turite bet kokio dydžio problemą,susisiekite su manimi, prieš pateikiant užsakymą.

Būklė:BrandNew

Spalva: kaip nuotraukose

Kulno Aukštis: 5,5 cm APIE SPALVA: ·prašome atkreipti dėmesį, kad spalva, kurią matote ekrane ,žiūrėdami katalogas ·mūsų parduotuvėje ,gali šiek tiek skirtis nuo pačių prekių, tačiau dažniausiai šis skirtumas yra nereikšmingas LAIVYBOS INFO: · Mes paprastai laivas per Kinija su nemokamas pristatymas .Jei jums reikia kitos greičiau siuntą ,prašome pasirinkti vieną siuntą, metodas, kai jūs pateikiate užsakymą .Krovinių bus apskaičiuotas automatiškai .Mes išsiųsti prekes per 5-7 darbo dienas.GRĄŽINIMAS: ·Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ar turite klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes jums mūsų geriausias sprendimas. ·Jei jūs patenkinti mūsų produktus,paslaugas ir pristatymo greitis,prašome nedvejodami palikti mums savo 5 žvaigždučių atsiliepimų.

Kilmės KN(Kilmės)
Su Platformomis No
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Įkrovos Tipas "Chelsea" Batai
Kulno Aukštis Didelis (5cm-8cm)
Padas Medžiaga Guma
Įkrovos Aukštis Over-the-Knee
is_handmade Taip
Vidpadžio Medžiaga Trumpas Pliušas
Sezonas Žiemos
Modelio Tipas Kietas
Mados Elementas užtrauktukas
Veleno Medžiaga PU
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Kulno Tipas Aikštėje kulno
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Uždaryti Tipas ZIP
Pamušalas Trumpas Pliušas
Batviršio Medžiaga PU

Panašūs produktai