"PASIDARYK pats" Lipni Dažymo Numeriai Švyturio Marina Tapybos, Piešimo Ant Drobės, Nuotraukos Dekoracijos Vandeniui Namų Puošybai

€1.64

-41%

€2.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 5d diamond tapybos kinų kraštovaizdžio, švyturys, paplūdimys dekoro, diamond dažai, šviestuvai, akvarelė žalieji augalai palieka tapybos šiaurės, dekoro jūreivis, handpainted paveikslų jūros, drobė meno aliejaus tapybai jūros, abstrakčios tapybos peizažai horizontalus.

Produkto aprašymas

Pavadinimas: lipni dažymo

Stilius: modernus ir paprasta

Medžiaga: PVC

Naudojimo sritis: namai, biuras, baras, vaikų kambarys, vonios kambarys, virtuvė

Kaip naudoti:

1. Nuvalykite sienos švarios ir užpildyti sugedusią dalį sienos.

2. Atriškite į skaidrią apsauginę plėvelę ant nugaros tapybos ir klijuoti ant sienos šiek tiek.

3. Nuplėšti apsaugos plėvelę ir priklijuoti nuotrauką ant sienos.

4. Sunkiai jį su skuduru ar grandiklis.

1. Kainos yra už vieną sklypą, kiekvienas dydis atitinka įvairių kainų ir skirtingos nuotraukos, prašome atkreipti dėmesį, kad pasirinkti dydžių ir nuotraukas.

2. Visi produktai nėra jokių rėmų ar papildomų sienų, nuotraukos santykis bus reguliuojamas pagal dydį pirkote (šiek tiek suspaustas arba apkarpytos).

3. VISI produktai yra profesionaliai išspausdintas su priemoka dažai aukštos kokybės vandeniui matinis drobės, dažai, mes pasirinkti yra aukštos kokybės ekologišką pigmento rašalu, bet tai yra normalu, visos spausdintos produkcijos turi šiek tiek rašalo, kvapą.

4. Spalvas galite pamatyti jūsų monitoriuje, gali būti uždaryti į tai, kas spausdinama, tačiau dėl skirtingų monitorių spalvų kalibravimo, puikiai tinka negali būti garantuotas.

5. Kiekvienas plakatas rankomis skintos ir matavimo, gali būti klaida apie ±2 mm), kuri neturi įtakos montavimo poveikį.

Dalykai Marina
Modelio Numeris PVC
Vidutinis Aliejus
Paramos Bazės Drobė
Rėmas No
Forma Vieną
Formos Vertikalus Stačiakampis
Originalus Taip
Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Drobė
Technics Purškiamojo Dažymo
Tipas Drobė Spaudiniai
Rėmelio režimu Neįrėminti
Stilius Klasikinės

Panašūs produktai