Dangaus Mėlyna Balta Karšto Oro Baliono Gyvūnų Backdrops Nuotrauka Fone Papuošalai Baby Shower Gimtadienio Fotografijos Prop

€7.93

-23%

€10.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: džiunglių sienos fone, miško fone, nuotrauka prop, kūdikio fotosesiją, dekoro fotostudija, photo table, gimtadienio atgal lašas, tamsoje poveikio fotografija, baltųjų gėlių backdrops, kūdikių fone.

Vinilo medžiagos atsparus vandeniui;ji turi mažiau raukšlėtis, Gali būti naudojami tik fotografijos fonas; Didžiausias vientisas, plotis 300cm galite geležies ją pašalinti raukšles,Raukšles galima pagerinti.

Naudojimas

Šis skaitmeniniu būdu-sukurtas fonas yra puikus portretas fone visų amžiaus grupių žmonėms.Taip pat gerai tinka pademonstruotų parduotuvė monitorių ir vidaus apdailai, taip pat fotografuoti dar gyvenime priemonės ir produktai.

Šis fonas yra idealiai tinka įvairūs renginiai, pavyzdžiui, kūdikių dušai, vestuvėms, mokyklos prom, šalys, vestuviniai dušai, ir šventėse.Ji taip pat tarnauja kaip puikus fonas, gyvi pasirodymai, tokių kaip vaidina, talentų šou, koncertai, bažnyčios konkursų ir festivalių.Tai puikus televizijos ir vaizdo kūrinių.

Fotografija

Į backdrops reikia laikytis saugaus atstumo fotografuoti.Taip pat daug didelio formato nuotraukos gali atrodyti šiek tiek pixelated.Skirtingų apšvietimo turės skirtingus fotografavimo poveikį,galite pabandyti sureguliuoti žibintai padaryti jūsų nuotraukos geresnis.

Pašalinti Raukšles

Roll tai (Sandariai)vamzdis vieną naktį ar ilgiau, pagerinti raukšlėtis.Jei reikia, prašome geležies nugaros pusėje (ne vaizdas iš šono) su mažai tempertrue lengvai pašalinti raukšles, Siekiant išvengti galimų garo žalą, uždėkite sluoksnį sauso audinio, tarp fonas ir geležies.

Apie spalvų skirtumas

Nes spalva režimas ekranas ir spausdintuvas yra skirtingos iš esmės, spalvų skirtumas yra neišvengiamas, tačiau mes galime kontroliuoti, tai klaida labai gerai ir neturės įtakos poveikis nuotraukų fotografavimui.

Tipas Purškimo Dažytos
Naudojimas Gimtadienis, Fotografijos studija, šalis, Festivalis šventė
Stilius Vaikai
Maksimalus Plotis 300cm(10ft)
Prekės Pavadinimas SZFOSITE
Modelio Numeris HA0797
Pakuotė Taip
Į raukšles Sumažinti Raukšles iki Lyginimo
Kilmės KN(Kilmės)
Vienetas cm
Medžiaga Vinilo
Temos Gimtadienis
dydis Width x Height

Panašūs produktai