G Spot Rabbit Vibratorius 10 Greičio Dildo Sekso Žaislas Moterims Dviguba Vibracija Šildymo Makšties Klitorio Masažas, Moterų Orgazmas Sekso Prod

€13.97

-44%

€25.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prezervatyvas su, prezervatyvu vyrams, vėlavimas, dildo didžiulis, sexyrose sekso žaislai, šiknius sekso žaislai, analinis dildo, culotte sekso žaislai, dildo realistas, gamina sekso žaislai.

Privatumas Garantuotas: Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Pažadame siųsti savo produktus paslaptis būklės, pakuotės be jokių nuotraukų ir žodžių apie seksą.Apie tai, kad produkto --- Medicininės kokybės Silikono ir FDA Klasės ABS, saugus, ecofeiendly, netoksiškas ir odos draugiškas. --- Tai vibracija, lazdele, built-40 ° C pastovią temperatūrą šildymo funkcija, realaus kūno temperatūra, suteikia jums netikėto smūgio ir malonumas, labai mylimas moterų. --- IPX 7 Viso kūno vandeniui, galva pilna aistros dalelių ir griovų, 10 dažnio vibracija stimuliuoja klitorį ir nuolat poveikis makštį, tikrai ne valdžios jausmas. --- Ergonomiškai suprojektuoti, siekiant veiksmingai stimuliuoja G-taško, klitorio, žadina labiausiai intensyvių orgazmų ir seksualinio malonumo, moterų ejakuliacija.

Tipas G-Spot
dydis 19.5*3.9cm
2 funkcija 10 Greičio Dildo Sekso Žaislas Moterims
Medžiaga Medicininio Silikono
Funkcija 1 g spot rabbit vibrator
Galia USB įkrovimo
3 funkcija Dvigubos Vibracijos Šildymo Makšties Klitorio Masažas
Prekės Pavadinimas HoozGee
Modelio Numeris J03-1
Commodity Quality Certification 3C, CE
Elemento Tipas Vibrators
Seksualinio Pobūdžio No
Nepadori Nuotrauka No

Panašūs produktai