Kūdikio Vežimėlio Barškutis Žaislas Lovelę Lovelė Vežimėlį Kabo Pakabukas Pliušinis Vertus Bell Kūdikiams Jutimo Žaislai, Dušas Dovanos

€4.64

-23%

€6.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lion baby strap, baby gum strap, sex toy strap bed, baby latch strap, kūdikių žaislų dirželis, plush fabric strap, anti drop toy strap pcs, moterų seksualinės žaislas dirželis, samsungcase dirželis žaislas, s10 žaislas dirželis.

B aby Vežimėlio Barškutis Žaislas Lovelę Lovelė Vežimėlį Kabo Pakabukas Pliušinis Vertus Bell Kūdikiams Jutimo Žaislai, Dušas Dovanos

OOTDTY

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

3+ Mėnesių Kūdikių Žaislai: Kūdikiams žaislas, skirtas su 3 mielas pliušinis debesų, ir mėnulį, ir ryškių spalvų, kurios gali padėti kūdikiui vystyti pripažinimo gyvūnų, pritraukti jų dėmesį, ir skatinti jų regėjimo vystymuisi.

Jutimo Žaislai Kūdikiams: Šis mažylis žaislo savybės puikus varpas skamba, kai jūs purtyti jį.Tai padeda pagerinti kūdikio klausos vystymąsi ir leidžia jiems atsipalaiduoti ir ramina jiems miegoti.

Kūdikių Geriausias draugas: Multi-color modelius ir saldus skamba padėti jūsų kūdikiui lavinti akies ir klausos koordinavimo ir motorinių įgūdžių, pavyzdžiui, gobšumui ir traukiant pagerinti kūdikio lytėjimo jautrumas.

Automobilių Sėdynės Žaislai Kūdikiams: Šis barškutis žaislai gali būti įspausti į vežimėlį, automobilinę kėdutę arba kūdikio lovelė.Jis yra lengvai sulankstomas, jūs galite jį nešiotis su savimi bet kur.

Minkštas ir Saugių Medžiagų: Šis kūdikių žaislas yra saugus, švelnus, ir turi įdomią tekstūrą.Tai gera dovana jūsų vaikui prisitaikyti emocijų ir mėgaukitės malonumo išreikšti save.

Vežimėlio priedai veltiniams, tik,kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.

Specifikacija:

Medžiaga: Krištolas Super Minkštas+PP Medvilnės

Dydis: app.34x17.5cm/13.39x6.89in

Spalva: Kaip nuotraukose parodyta

Kiekis: 1 Vnt

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakuotės Turinys:

1 x Vežimėlio priedai veltiniams, vilna

Kilmės KN(Kilmės)
Amžius Motinystės, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m
Medžiaga MEDVILNĖS

Panašūs produktai