Plastiko Kelias Grindinio Pelėsių, Rankiniu būdu, "PASIDARYK pats" Šaligatvio, Pelėsių Sode Kelių Konkrečių Žengia važiuojamosios kelio dalies, Akmens Kelią Pelėsių Kiemo Maker

€7.34

-25%

€9.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cemento pelėsių, pelėsių plytelių, sodo pelėsių, upių akmuo, išmetamųjų virago, nekpokka, pelėsių akmens, maišytuvas riešutų, 48 baterija, 54 klavišą elektroninių klaviatūra.

Aprašymas: Sodas Pėsčiomis Šaligatvio, Pelėsių ,nustatančią poveikis pakabinamos kaip blokai akmenys "PASIDARYK pats" plastiko litų grindinio pelėsių plitimo Europoje ir Amerikoje, yra asmeninė plyta pelėsių Produkto informacija: Pavadinimas: Plastikiniai Kelio Asfaltavimo Pelėsių Spalva: Juoda Modelis: Ledo gėlę tipo,Mėnulio tipas,Korio tipo,Y formos tipas Grindinio formų: Betono klojiniai sodo Formos, betono: Sodas kelias maker pelėsių Pakavimo apima: 1 Vnt x Plastikiniai Kelio Asfaltavimo Pelėsių Funkcijos: 1. Labai praktiškas sodo įrankiai - Betono sodo, klojiniai padės jums papuošti jūsų kiemą, kraštovaizdžio. 2. Naudoti sunkiųjų plastiko formų ruožtu, kai iš anksto betonas į betono sodo atspirties lengvai patekti į sodą. 3. Naudojant sodo atspirties, kaip jūsų kelias, grožio ir sveikatos jūsų augalams. 4. Purškimo valymo pelėsių su sodo žarna ir pakartotinai. 5. Kai pirmą sodo kertinis akmuo yra pagirdyti, sodo akmens pelėsiai gali būti naudojamas dar kartą. 6. Puikiai tinka kuriant šaligatviai, šaligatviai, takai, terasos, iškylą srityse ir kitos lauko apdailai. 7. Mėgautis "PASIDARYK pats" ir asmenine filosofija, su akmens formų ir sukurti gražių takai savo sode iš karto. 8. "PASIDARYK pats" plastiko liejimo grindinio pelėsių yra asmeninė plyta pelėsių poveikis, kuriuo yra kaip akmuo. 9. Kad kelias, daugiau egzotinių ir sukurti stilių, kuris priklauso į savo sodą keliu. ❤ , Kaip naudoti 1 Žingsnis: Mix, cementas su vandeniu, pagal pakuotės nurodymus.Kai paruoštas naudoti, betono bus nuoseklumą, avižiniai dribsniai, pakankamai storas turėti pranašumą, kai jūs supjaustykite jį su kastuvu.2 žingsnis: Užpildykite gatvių dangos sluoksnį, laimėdama betono su kastuvu ir įsitikinkite, kad užpildyti kiekvienoje srityje.3 žingsnis: Naudojant gumines pirštines, skleisti betono aplink pelėsių, užpildyti visas spragas, arba mažai taškų.Bakstelėkite pelėsių su savo ranka, pašalinti oro burbuliukus.4 veiksmas: Toliau kontūrus formą, išlyginti betono, apliejimo toli bet koks perteklius.5 žingsnis: Leisti betono nustatyti ne ilgiau kaip penkias minutes, tada kruopščiai pašalinti pelėsių.Kitą ruožas, pasukti pelėsių ketvirtį savo ruožtu, ir, tai vieta, šalia gatvių dangos ką tik baigė, meškeriojimas, šiek tiek, jei kuriate kreivumą kelias.6 žingsnis: Po nuomos betono išgydyti per naktį, užpildyti įtrūkimus su purvo ir nuplauna, bet koks perteklius.Drėgnos žemės aplink naujai suformuota trinkeles, siekiant padėti joms įsikurti Dėmesį, Ji yra rankinis matavimas, gali būti 1-2mm paklaida.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū.

Pristatymas ◆ Mes paprastai laivas iš jūsų, kad per 48 valandas po gauti savo atlygį. ◆ Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji paprastai trunka 10-30 dienų paprastu paštu(Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas,epacket,kinija paštu, oro paštu, ir kt.). ◆ Galite stebėti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį ◆ Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, bet jūs vis dar ne gavau elementą, susisiekite su mumis ir mes padėsime jums išplėsti Apsaugos užsakymo laiko. 1. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums positiver grįžtamojo ryšio su 5 žvaigždėmis. 2. Jei turite kokių nors problemų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti sprendimo.Mes turime išbandyti viską, siekiant padėti jums.

Medžiaga Plastikiniai
formos betonui sodo kelias maker pelėsių
Modelio Numeris Vaikščioti Dangos Sluoksnį
Modelis Ledo gėlių tipas, Mėnulio tipas, Korio tipo, Y formos tipas
Spalva juoda
Produkto Pavadinimas Plastiko Kelias Maker
Grindinio Pelėsis Sodo betono sluoksnį

Panašūs produktai