DMZ1 vyriški batai vasaros kvėpuojantis odos batai vyriški Britų verslo laisvalaikio bateliai universalus batai, vyriški mados

€39.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xs vyrų krepšinio trumpas.

Apskritai: pabrėžti: į pabrėžti, gali būti pardavimo vadovas, produkto kaina ar pardavimo produktas, kuris buvo rodomas.Tai nėra originalus kaina, bet tik nuoroda.

Ununderlined: į ununderlined prekė yra pardavimo kaina, produkto Kinija svetainėje.Konkretus sandoris yra pagrįstas produktas, dalyvavimo ir veiklos pokyčiai, susiję su vartotojo naudojimosi kuponus.Galutinis sandoris yra taikoma atsiskaitymo puslapis.

Veiklos pašildymas statusas: pabrėžti: rodo, kad pardavimo kainos dabartinės veiklos pašildymas statusą, o ne pradinės kainos.Konkretaus sandorio kaina gali keistis dėl vartotojo naudoti kuponus ir kt., galutinė atsiskaitymo puslapis turi viršenybę.

Be pamušalo: į pasiūtas prekės gali būti veiklos produkto kainą dalyvauti veikloje.Tik kaip nuoroda, sandorio kaina už konkrečią veiklą, gali pasikeisti dėl vartotojo naudoti kuponus, ir tt, galiausiai veiklai taikoma atsiskaitymo puslapis.

Su sąlyga, kad bendra nuolaida veikla: laikotarpiu jungtinės nuolaida veikla, pirkėjas gali mėgautis bendras nuolaida veikla (tai yra palankesnės nei kasdienėje veikloje bendras tuo pačiu laikotarpiu).

* Pastaba: prieš aprašymas yra taikomas tik tuo atveju, kai, palyginti įvyksta.Jei prekybininkai aiškina linijas atskirai, prekybos ar paslaugų įmonės aprašymas yra viršesnis.

Pado medžiaga Guma
Batviršio Medžiaga MIKROPLUOŠTO
Sezonas Vasaros
Batai Tipas Batai Derby
Kilmės KN(Kilmės)
Padas Medžiaga Guma
Kojų Formos Apvali galvutė
Funkcija Dėvėjimuisi atsparios
Produkto Kategorija odiniai batai
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kokybės kontrolės padalinys TAS
Vidpadžio Medžiaga Guma
greičiausias pristatymo laikas 3
Viršutinė aukštis žemas
Sąrašas sezoną (sąrašas laikas) Vasaros 2020 m.
Pamušalas Nailonas
Modelio Numeris Vidutinio pelenai
Bendras Svoris 1
Scena Kasdien
Uždaryti Tipas Dirželio Sagtis
Modelio Tipas Mišrios Spalvos
Populiarus elementai siūlėmis
Taikomas amžiaus grupėje Jaunimo (18-40 metų)
naujausia pristatymo laikas 4-7 dienos
Taikoma lytis vyriški

Panašūs produktai