"Smart Led Wifi Touch Jungiklis 110V, 220V Tuya Smart Gyvenimo App 1/2/3 Gauja Šviesos Jungiklis Paramos Alexa / home "Google" Balso Kontrolė

€8.83

-30%

€12.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stiprumą zigbee, liepsnos led, dimmer, wifi, lcd smart switch, perjunkite wi-fi, rca jungiklis, led dimmer, mi, 20a smart switch, jungtuvo su wifi, Šviesos Stiprumą.

Specifikacija

Tipas:Tuya Palieskite "Wi-Fi" Jungiklis (JAV/ES Standartas)

Medžiaga: antipireno savybių, ABS, grūdinto stiklo

Kiekis: 1 vnt

Prekės Spalva: Juoda / Balta

Vardinė Įtampa: AC 90V-250V, 50/60Hz

Nominali Galia: 2200W

Maks.Srovės stipris: 10A / stiprumą: 2A

"Wi-Fi": 2.4 GHz, IEEE 802.11 b/g/n

Kištukas: JAV / ES standartą.

OS Pritarė: "Android" ir "iOS"

APP parsisiųsti: Tuya/Smart gyvenimo APP

Belaidžio Energijos Suvartojimas:

Savybės

"Wi-Fi" Touch Sienos Jungiklis

Šį jutiklinį jungiklį palaiko maksimali galia 2200W, kad gali dirbti su daugeliu šviesos ir kiti elektros prietaisai.In-wall smart switch, jutiklinis ekranas, mygtukai yra tyliau ir patikimiau.

APP Nuotolinio Valdymo

Vartotojas gali naudoti išmanųjį telefoną nuotoliniu būdu kontroliuoti įjungti / išjungti namų elektronika, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje per APP, kaip ilgai, kaip telefonas turi 2G/3G/4G/WIFI tinklo.Tai daro savo namų apyvokos prietaisai smart per 1 sekundę.Suderinama su " iOS " ir "Android" OS.

Aukščiausios Kokybės

Pagamintos iš ugniai atsparaus ABS "shell" ir grūdinto stiklo plokštės, kuri užtikrina gerą ilgaamžiškumą.Prabangos ir mados dizaino, kad gali būti gerai dera su dauguma namų su įvairių papuošti stiliaus.

Daugiau Protingas

Vartotojas gali valdyti šią WiFi pereiti per balsą, per Alexa / "Google" prietaisą įjungti/išjungti šviesą.Prisijungti APP su IFTTT, tada galite sukurti sąlygas ir veiksmus, dėl IFTTT svetainė/APP ir kontroliuoti, jūsų žibintai.Šie atlikti operaciją patogiau, ir daugiau pažangių.

Stiprus Funkcija

Paramos laikmačio funkciją, kuri apima ir atgalinės atskaitos, vieno ir pakartokite laikmatis, ji gali nustatyti Maks.8 grupių laikmačio nustatymas.Parama multi-player kontrolės, vienas jungiklis gali būti kontroliuojama iki 20 telefonai (pagal akcijų funkcija) ir vienu telefonu galite valdyti kelis jungiklis (Priklauso nuo guolio maršrutizatorius, praktinis naudojimas).Paramos tinklą nuo darbo funkcija, laikmatis nustatymas gali dirbti kaip įprasta, net jei tinklas yra išjungiamas.

Programą Remote Control/valdymas Balsu/Laiko Nustatymas/Bendrinimo&Group Kontrolės/Smart Vaizdas/

Pastaba

Nuskaityti QR kodą QR kodą, kortelės atsisiųsti PROGRAMĄ, ir skaityti vartotojo vadove.Šis "Wi-Fi" touch perjungti reikia prisijungti prie neutrali linija

Pakuotė

1* Pažangi Šviesų Jungiklis

2* Varžtas

1* Pakuotės dėžutė

Maks. Keliamoji Galia 10A
Elemento Tipas Reguliatoriai
Medžiaga Antipireno savybių, ABS, Grūdinto Stiklo
Sertifikavimo CE, FCC, ROHS
Modelio Numeris Wifi Mygtukinis Apšvietimo Reguliatorius
Garantija -
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Excellux
Savybės Ryškumo Reguliatorius

Panašūs produktai