Beribis Kelionės 2700W Kempingas dujinė Viryklė Nešiojamas Mini Titano Degiklis Lauko virtuvės Ultralight Kišenėje Krosnių Tik 26g

€12.46

-20%

€15.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lixada viryklė, stalo titano, berno, lauko viryklė, pagalbos rinkinys, tūkst. litų vėjas, lauko priemonė, gaisro klevas fork, beribis kelionės titano, teka dujos, viryklė.

Gamintojas: Beribis Kelionė Modelis: Ti9009O Medžiaga: titano lydinio, magnio aliuminio lydinio, vario lydinys Galingumas: 2700W Dydis: naudojant: Φ90mm*60 mm lankstymas: Φ37mm*52 mm Svoris: apie 0,8 uncijų (26g) Kuras: Butano dujos kuro sąnaudos: 4.9 OZ (140g) dujų/val 1L vandens virimo laikas: apie 2'58" (standartinis atmosferos slėgis) Guolis svoris: 2.7 kg Uždegimo būdas: išorės lengvesni

Fetures: • Tai ultralight – jis sveria tik 0,8 uncijų (26 g) • Ji turi didelį šilumos produkcija – 2700W • Mažos kuro sąnaudos – nuo 4,9 UNCIJOS (140 g) dujų/val. • Tvirtas, sulankstomas, titano kojos – mažiausias kempingas viryklė, o sulankstytas • Geras stabilumas – vieną kartą jums atsiskleisti kojų, galite naudoti reguliariai kepimo keptuvės • Karščiui atsparus – titano turi lydymosi temperatūra 2,372 F/1,300 C • Patvarus & saugus – ne korozinis, ne magnetinis, hipoalergicznych, netoksiškas ir biologiškai su žmogaus oda • Puikiai tinka lauke: kempingas, žygiai, medžioklės, turistinius, gelbėjimo, skubios pagalbos ar skautų Dėmesį: 1. Iš didelio aukščio srityse, arba kai slėgis dujų bakas yra per didelė, pirmos eilės ant mažos ugnies uždegti, tada įdėti į puodą ir pasukite ant didelės ugnies. 2. Ne dega neapykanta ugnies ilgą laiką.Ilgalaikio neapykantos ugnis bus sukelti deformacijos, laikiklis.Rekomenduojama naudoti su priekinio stiklo.Kaip naudoti viryklės: 1. Patikrinkite, ar guminis žiedas, tuo ryšys tarp viryklės ir dujų bakas yra sveika, ir patvirtinti, kad vožtuvas yra uždarytas; 2. Fix viryklė su dujų bakas pagal laikrodžio rodyklę ir patvirtinti, ar ji yra sugriežtintos; 3. Atidaryti viryklė atrama ir padaryti jį visiškai atsiskleisti; 4. Pasukite vožtuvą, kai nedidelis kiekis dujų yra išmestas (posėdžio garso dujų nuotėkio), tada pasukite dujų žemyn uždegti, tada prisitaikyti prie ugnies, jums reikia (ugnis dažniausiai mėlynos spalvos) 5. Uždaryti vožtuvą, palaukite, kol krosnis atvės po liepsna užgęsta, atsukite dujų bako, ir sulenkite viryklė laikiklis atgal.

Mokėjimo rekvizitai: Nuo Alipay yra greičiausias ir saugiausias būdas tiek pirkėjui, tiek pardavėjui, mes galime priimti alipay.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu ali pranešimą iš karto, jei norite atšaukti užsakymą, mes padėsime jums jį atšaukti.Laivybos sąlygos: 1: Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienos po apmokėjimo gavimo. (Išskyrus savaitgalį ir švenčių dienomis suformuluoti.) 2: Jei elementas turi išsiųsti per oro transportas, tai užtruks 15-30 dienų, jei jums pasirinkti, greitas pristatymas, prašome leiskite mums žinoti prieš jūsų pirkti.Visas sklypas priklauso sekimo numerį. 3: Jei nenorite gauti jūsų prekė įprastai laikotarpiui, susisiekite su mumis, pirmą ir mums bus malonu stebėti jį jums artimiausiu metu. 4: siekiant išvengti tiekimo gedimo, prašome įsitikinkite, kad jūsų adreso informacija yra teisinga ir palikite mums savo telefono numerį.Grįžti & Keistis politika: Jei jums nepatinka prekes gavote, jūs galite jį grąžinti, krovinių sumokės patys ir įsitikinkite, kad prekės yra geros sąlygos.Jei mes išsiųsti negerai prekes, galite pasirinkti, pakeisti arba grąžinti pinigus.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Atsiliepimai : Mes desime visas pastangas, kad padaryti jūsų pirkinių labiausiai malonus ir nuostabus, ir pažadame, kad mes garantuojame jums su absoliučiai teigiamų atsiliepimų po savo patikrino apmokėjimo gavimo.Jeigu esate nepatenkintas dėl bet kokios priežasties, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus, mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą ir įsitikinkite, kad esate patenkintas savo pirkiniu ir bus padaryti viską, ką galime padaryti, įsitikinkite, kad turite gražus prekybos patirtį.

Degalai Butanas
Su Uždegimo Prietaiso ar Ne nėra įtrauktos
Vienkartiniai No
Taikymo Metodas vadovas
Tipas Dujinė Viryklė
Medžiaga Titano Metalo
Modelis Ti9009O
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimo Sąlygos Normalios Lauko
Sertifikavimo Nėra
Gabalas Skaičius Pertvara Nuo Vėjo Nėra vėjo skydas
Struktūra Vienas Gabalas
Prekės Pavadinimas Beribis Kelionė

Panašūs produktai