Taktinis Šunį Vest Fotografavimo Medžioklės Airsoft Pėsčiųjų Veikia Paslaugų Šunį Vest Armija, Pėsčiomis Darbo Cs Pet Panaudoti Karinę Pavara

€21.67

-52%

€45.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: airsoft ginklas, airsoft krūtinės įrenginys, airsoft, taktika liemenė, handguard, alisa papuošalai, m4 sandėlyje, emerson, kūno šarvai, 10 pavara.

Taktinis Šunį Vest Fotografavimo Medžioklės Airsoft Pėsčiųjų Veikia Paslaugų Šunį Vest Armija, Pėsčiomis Darbo Cs Pet Panaudoti Karinę Pavara

Produkto Specifikacijos:

Pavadinimas:Tactical Šunį Vest

Medžiaga:Aukštos kokybės 1000D nailono

Spalvos:juoda/tan

Dydis:S/M/L/XL

Taikoma:Kariuomenės taktinių šunų sporto traiing

Savybės:

1.Aukštos kokybės 1000D nailono,patvaresni.

2.Su tinklelio medžiagos,daugiau orui ir patogūs.

3.Su nešiojamų ir patogi rankena.

4.Patvarus ir reguliuojama sagtimi.

Paketą sudaro:1*Taktinis šunį vest

1.Mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO-Master card,visa,Boleto,TEF, "Maestro", "webMoney", QIWI, "Yandex".Pinigai, Banko Pavedimu, Western Union". 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

Mes teikiame įvairių vežimo paslaugų dėl įvairių prašyti po 1.Kinija paštu, oro paštu , nemokamas pristatymas dauguma šalies,bet šiek tiek ilgiau laiko, jums reikia turėti pakankamai kantrybės, laukia produktus.Paprastai trunka 18-35 darbo dienų daugelyje šalių, 2.EMS, ji užima apie 5-20 darbo dienų.Tai labai gera siuntos kelią, rekomenduoti jums.Bet jūs turite mokėti už papildomą pristatymo mokestį.

3.FEDEX/DHL/UPS/TNT/RINKLIAVOS, greičiau, tačiau per brangus, paprastai trunka 3-12 darbo dienų, jūs turite mokėti už papildomą pristatymo mokestį.

4.Stebėjimo informaciją paprastai atnaujinimai maždaug 3-5 dienas, jei jūs negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES BUS NE SUTINKATE, JŪS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

100% klientų pasitenkinimas yra mūsų tikslas !

1.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždučių pagirti bus labai dėkingi.

2.Jei ne, Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, ir stengiamės dirbti problemos iš teigiamai.Ačiū.

Sezonas Pavasarį, Vasaros, Rudenį, Žiemos
2 funkcija Su tinklelio medžiagos, daugiau orui ir patogūs.
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
dydis S/M/L/XL
Šuo Liemenė Spalva black/tan
3 funkcija Su nešiojamų ir patogi rankena.
Funkcija 1 Aukštos kokybės 1000D nailono, daugiau patvarus.
Kilmės KN(Kilmės)
Kostiumas Kariuomenės taktinių šunų sporto traiing
Medžiaga Nailonas, Aukštos kokybės 1000D nailono
Stilius Šaudymo Mokymo Šunį Vest
Lytis VYRAI
Pavadinimas Taktinis šunį vest

Panašūs produktai