Kvadratiniu Turas Gręžimo 5D "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Kiaulpienių Juoda Ir Balta Meno Siuvinėjimo Kryželiu Diamond Mozaikos Dekoro Naujas

€3.46

-52%

€7.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plakatas "prada", nuotraukų siena, juoda balta vilkai diamond, kiaulpienių papuošalai, paspaudę gyventi lūpų, vaisių žalia, diamond dažai, kryželiu elnias, putų sienos, 5d diamond pasaulio žemėlapis.

Tipas: PASIDARYK pats " Diamond Tapyba

Gręžimo Plotas:100% kvadratiniu/apvalus deimantas siuvinėjimo Mūsų Privalumas:30% extra deimantai,geriau įrankiai,valcavimo drobės su burbulas putos, greitas pristatymas, 24 valandos klientų aptarnavimas Mūsų privalumai: Kiekvienas darbas turi daugiau spalvų atitikimo diamond tapyba,geriau išsami informacija ir poveikis Naudojimas: pagrindinis puslapis/hotel/biuro apdailos & dovanų Spalvų Kiekis: 30-45 Spalvų Medžiaga: Square/Apvalus Dervos Diamond Nuotraukos dydis: kokio dydžio gali būti pritaikyti Apie Rėmelis: be Rėmelio, atlikę būtinas sukibimo su vietos nusipirkti Drobės Rėmo Pakuotė: Roll up , Išvengti Raukšles Paketą Sudaro: Pilna gręžimo diamond , marginti audiniai, įrankiai

pastaba: kaip ir po taisyklė, max ilgis sklypo negali viršyti 70cm,mes turime kartus drobės kai trumposios pusės drobės viršyti 70cm, pls maloniai jį suprasti.

Kvadratiniu Turas Gręžimo 5D "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Kiaulpienių Juoda Ir Balta Meno Siuvinėjimo Kryželiu Diamond Mozaikos Dekoro Naujas

kvadratiniu /apvalus deimantas

volledige vierkante / ronde diamant полный квадрат / круглый алмаз

1. Žr. palyginimo lentelę ant drobės nustatyti kiekvieno deimanto numerį ir atitinkamą spausdinti numeris ant drobės. 2. Įdėkite raundo pabaigoje dotting pen į dotting cemento (stumti sunku išlaikyti cemento vietoje). 3. Naudoti raundo pabaigoje pen klijuoti deimantų ir šiek tiek paspauskite žemyn, kad būtų pašalinti bet kokią papildomą cemento. 4. Pertraukti dalinio kino ir vieta deimantas ant drobės pagal atitinkamą numerį. 5. Jei klijuoti deimantų, kad negerai plotas, dažymas, pašalinti diamond su pincetu. 6. Po apdailos, šiek tiek paspauskite žemyn deimantai su ranka ar knyga, siekiant užtikrinti, kad deimantai yra tvirtai pritvirtinti.

Apie Poveikį:

Kuo didesnis dydis, tuo geresnis efektas!Jei nuotrauka yra sudėtingas, mažas dydis nebus labai geras!Jei jums reikia didelio dydžio paveikslėliai, susisiekite su mumis!

DUK

1.Apie klientų aptarnavimo

Gerbiami pirkėjas, Jeigu jūs turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ir mes bus atsakyti per 24 valandas, išskyrus savaitgalius.jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.

2. Apie spalvų skirtumus ir dydžio klaidas

Iškirpti,kad,matavimo, gali sukelti dydžio nuokrypis (plius ir minus1-2cm svyravimo),spalva aberacijos yra dėl monitoriai,oro,apšvietimo bei kitų veiksnių,Nuotraukas, turės įvairių spalvų, skirtingų monitorių, bet tai neturi įtakos išvaizda. dažymo,Prašome suprasti.

3. Apie Deimantų Papildyti Paslauga

Mes turime 20-30% daugiau deimantų į kiekvieną paketą, mes turime geros kokybės kontrolė, jei nustatėme, kad trūksta deimantai,pirmoji siunta yra apie mus.mes galėtume išsiųsti jums nemokamai.Bet kokia siunta, po to, jums teks mokėti už laivybos.Susisiekite su mumis žinute, ar trademanager.

4.apie laivybos,

paprastai ,mes išsiųsti iš Jntprojektai.lt laivybos laivybos laikas yra apie 7-25 dienomis.Jei norite, greitas pristatymas,pls pasirinkti, DHL ar kitų express pristatymas.

Yao bo diamods tapybos parduotuvė

"PASIDARYK pats" rankų darbo gręžimo - mados dizainas, klasikinis nauja interpretacija, nepaprastas skonis.Shine efektingas Siekti meistriškumo, teikti pirkėjams su aukštesnius aptarnavimo standartus

Naudoti Paveikslai, Šeimos ir viešbučių apdaila, gimtadienis ir hoilddy ir t.t
nebaigtas nr., reikia jūsų rankų darbo
OEM priimti dropshipping, OEM
Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Spalvų skaičius 30-45
Prekės Pavadinimas Yao Bo
Stilius Modernus
customzied bet kokio dydžio ir nuotraukos individualų priimti
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Modelio Tipas Gėlių
deimantų dydis aikštėje gręžimo
Rinkinys Tipas Taip
Privalumas Nemokamas Pristatymas, Pirkti Tiesiai Iš Gamyklos
Informacija Pilnas dervos deimantai su nuotrauka
Diamond Dažymo Srityje pilna deimantų, siuvinėjimas, diamant tapyba
Apie Gręžimo 100% kvadratiniu/apvalus gręžimo
Gręžimo stilius 100% gręžimo, pilnas gręžimo, visą gręžimo
Deimantai 100% 5D kvadratiniu/apvalios deimantai/gręžimo/akmuo
Produkto Pavadinimas Diamond Tapybos Kryželiu
Forma Vieną
Papildoma Tinkinti nuotraukų ir paveikslėlių
Įklijavimo Srityje Pilnas
rinkiniai vidaus detalių dervos daleles, Bazinė medžiaga, Brėžiniai, pincetai, plokštė
Medžiaga Derva, Aikštė/Apvalus Dervos Diamond
Rombo Formos Aikštė
Rėmas No

Panašūs produktai