331/28233 Kairiajame Lango Fiksatorius, skirtas JCB Ekskavatorius-Krautuvas JCB 3CX JCB 4CX

€23.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bžūp jcb 3cx, jcb raktas, jcb plaukų dirbiniai, spaudimo vamzdis baltas, jcb, Jcb 3cx, bobcat s175, mašinų jcb 3cx, britains jcb 3cx ekskavatorius krautuvas, 17 colių lcd skydelis.

331/28233 JCB atsarginių dalių Kairę Ranką, Sklendę Asamblėja

Naudojimas:JCB Ekskavatorius Krautuvas 2CX, 210,212,MIDI CX Mašina Modelis: 2CX NAUDINGUMAS;2CX;2CX-AIRMASTER;2CX-SM2CXL;2CXL;2CXS;2CXSL;MIDI CX

JCB Ekskavatorius krautuvo 3CX,4CX,5CX,214,215,217

JCB JS Vikšriniai Ekskavatoriai

JCB Mini Ekskavatoriai, Nuskaityti

Sveiki atvykę į Ekskavatorius Dalių Parduotuvės.Mes specializuojamės visų rūšių Sunkiųjų Įrangos Atsarginės Dalys daugelį metų.

Skelbimas:

1.Visi daiktai bus išsiųsti per tvarkymo laikas po gauti išvalytas mokėjimą.

2.Prašome patikrinti, ar jūsų išsamų adresas ir telefono Numeris.atsargiai, prieš pateikti užsakymą.

3.Tarptautinės Kelio, bet importo mokesčiai bus priimami pirkėjų.

Grąžinimas ir Garantijos:

Mes priimame atgal daiktų, jei prekės nėra teisingų ar yra kokių nors kokybės problema.Ir 1 metų garantija už kiekvieną prekę mūsų parduotuvėje.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų galutinis tikslas!

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, jei turite kokių nors klausimų.Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir daiktų.Jūsų teigiamų atsiliepimų bus labai dėkingi.Prašome susisiekti su mumis prieš atostogas Neutralų atsiliepimą arba Neigiamų atsiliepimų, mes padėsime jums išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Susisiekite su mumis

Mums rūpi mūsų vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai bus labai malonu jums padėti.Mes stengiamės atsakyti į jūsų laišką, kaip galima greičiau, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti jums nedelsiant.Prašome leisti 24 darbo valandas, už mums atsakyti.

Prekės Pavadinimas 3CX KOMPAKTIŠKAS
Modelio Numeris 331/28233

Panašūs produktai