Guolių šokdynė lecamaukla reguliuojamas praleidžiant virvės greitis Fitneso cuerda para saltar Įranga Praleidžiant Patalpų Sporto Dangtis

€1.35

-19%

€1.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šokdynė su skaitiklis, 1050d, spineds, virvės praleisti, hano, davidjones, VIRVĖ, elektroninė šokdynė, šokdynė, crossfit šokdynė.

Savybės:

Sklandžiai ir Greitai: rutulinių guolių sistema padeda išvengti sukimo, vyniojimo ar lenkiant, kaip ir kitos sporto lynai, ji užtikrina stabilią ir atsipalaidavęs rotacija, kaip mūsų praleidžiant virvė gali turėti sunkiųjų apkrova, kuri suteikia jūsų puikus pratimas praleidžiant virvę, taip pat suteikia geriausią sklandumo elite fitneso profesionalų.

Sporto Treniruoklių: mūsų naudotis praleidžiant virvė gali formuoti savo širdies ištvermės, ištvermės ir greičio, o pagerinti raumenų įtampa, savo kūną.Puikus pasirinkimas bokso, MMA ir įvairių mokymų.

PVC Įterptųjų Lynas: tinklelio plieninis lynas yra padengtas PVC, kurioje yra tvirtas ir lygus, užtikrina maksimalų ilgaamžiškumą ir padeda išvengti krekingo arba breaking.

Maksimalus Komfortas: treniruoklių salė, praleidžiant virvės pagamintos lengvas, ergonomiškas rankenos padengtos 6 colių minkštas EVA atminties putos spaustuvai, skirti papildomų patogi ir tvirta, todėl, kad jūs galite, Jūs galite visiškai pasinaudoti už tai vykdyti.

Reguliuojamas Ilgis: dizainas su 9 metrų ilgio virvę, ji gali būti koreguojama, greitai, pagal jūsų aukštis.Tinka suaugusiems ir vaikams.

Specifikacija:

Fitneso Lynai Spalva: juoda

Produkto Pavadinimas: šokdynė

Medžiaga: audimo + plieninės vielos

Dydis: apie 3m / 118.11 "

iameter: 6mm

Taikoma naudoti: plonumas; aerobinio fitneso; Širdies mokymas; balansas mokymas; šokinėja mokymas; studentų egzaminas

Pastaba:

1. Prašome pradėti lėtai išvengti sužeistų netyčia greičiu.

2. Prašome pasirinkti atvirą erdvę šokdynė ir būti atsargūs, jei kas nors buvimo šalia jūsų.

Pakuotė:

1 x šokdynė

Modelio Numeris šokdynė
Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas
Tipas Bendrosios Praleisti Virvę
dydis about 3m / 118.11
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kempinė, audimo + plieninės vielos
Didmeninė Taip
Taikoma Naudoti plonumas; aerobinio fitneso; Širdies mokymas; studentų egzaminas
Departamentas Pavadinimas VYRAI
Ilgis 3 m (Personal)
Lameter 4mm

Panašūs produktai