11*16 Laišką Retro Skaidrus Aišku, Antspaudai Kulka Leidinys Silikoninis Sandariklis, Skirtas "PASIDARYK pats" Scrapbooking Antspaudas Nuotraukų Albumą Amatų A026

€3.43

-26%

€4.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skaidrus antspaudas kulka, laiškas antspaudas, leidinys, abėcėlė tapetai, arbata aišku, antspaudai, leidinys antspaudas, numeris antspaudas, numeris gumos antspaudas, princas aišku, antspaudai, silicio aišku, antspaudas retro.

Informacija

Dėl užsakymų $10,Nemokamas Pristatymas per China Post Registro Oro Pašto Galiojantį Sekimo Numerį.Instrukcijos: 1. Pasirinkite norimą modelį ir inkpad 2. Pašalinti modelis iš lipnios lentos ir klijuoti jį į akrilo rankena. 3. Padengti savo mėgstamą rašalo padas 4. Spausdinti modelio ant popieriaus Dydis: pilna versija 11*16 cm

MOKĖJIMO IR ADRESAS :

Jei turite užsakymą , prašome apmokėti per 3 dienų nuo užsakymo.Po pateikiant užsakymą , prašome patikrinti savo adresą dar kartą ir patvirtinti duomenis su mumis.

VEŽIMĄ :

1.Paruošimo Laikas:mums reikia 3-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną. 2.Pristatymas visame Pasaulyje:mes paprastai teikia nemokamas pristatymas Kinija Po oro paštu, jei norite, kad laivas EMS,FEDEX,DHL,UPS,TNT ir pan.Susisiekite su mumis ir jums reikia sumokėti atitinkamą laivybos kaina.

Apie Muitus

Atsižvelgiant į mūsų klientų naudai,Esame priversti ship užsakymą paprastu paštu.Prašome suprasti,tačiau,muito iš mūsų kontrolės, mes negalime guarrante be mokesčių mokestis ir bus ne mokėti jokio mokesčio mokestis.Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums.

Taikymas 1 Naudoti jūsų kulka žurnalų keliautojas notepad.
Paraiškos 2 Pieno hobonichi plinta ir kitos asmens dydžio žurnaluose.
Rinkinys Tipas No
Medžiaga Guma
Savybės Naujas atvykimo į "Pasidaryk pats" scrapbooking 2019
Tipas Standartinis Antspaudas
Modelio Numeris A026
Prekės Pavadinimas Wollme
Naudoti Apdaila
Tipas Didmeninės No
Proga Ispanijos aišku, antspaudai

Panašūs produktai