Karštoji linija Žaidimai 3.0 Plus Suapvalintas Kreivų Briaunų Pelės Pačiūžas, už Logitech MX master 3 Žaidimų Pelės kojos padas Pakeitimo,0,8 mm

€8.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "logitech" belaidės pelės, logitech mx master 3 papildomi, pelės kilimėlis, redragon, žaidimo pelės, "logitech", "logitech" pelės, razer, tiger mouse bungee, belaidės pelės.

【Telefonu Games Oficialiai Flagman Parduotuvės】

【Linija Žaidimai 3.0 Plus Žaidimų Pelės Pačiūžos, Suapvalinti Kreivų Briaunų Pelės Kojų】

Iš Linija Žaidimai, Profesinės prekės iš e-sporto prekės

Prekės rekomenduojama vienbalsiai profesinės elektroninio sporto žaidėjų!

Specialiai Logitech MX master 3 pelės

Kai jums reikia geriausių pelės kojų, atrodo ne daugiau!

Karštoji Linija Žaidimai 3.0 Plus Pelės Tvirtinamomis Konkurencijos Lygio Pelės Kojų

Tai sklandžiausiai pelės skate iki šiol!!!

Pirmoji integruota liejimo Užapvalintais Kraštais pelės pačiūžos

Jums patiks puikus tūptinės nuo to momento, kai jūs įtraukėte dėl Linija Žaidimų Pelės Riedučiais.Pelę atnaujintas!

Telefonu Žaidimas 3.0 Plus Pelės Riedučius, naudoti unikalius sklandžiai medžiagos ir SYN Technologija.Sklandžiai medžiagos!Nuoseklumas tūptinės struktūrą!Specialiai sukurta užapvalintais kraštais!Padėti jums tapti nugalėtoju žaidimas!

Puikiai tinka su pele

Telefonu Žaidimų pelės riedučiai yra suprojektuoti ir pagaminti pagal tiksliai apskaičiuoti atitinkamą pelės modelį.

Puikus storis

Užtikrinant tikslumą pelės jutiklis, ji gali pasiekti tiksliau storis, nei originalas pelės pačiūžos!Patogiau naudoti.

Geresnis suderinamumas

Ar paviršiaus medžiagos pelės mygtukai yra medžiaga, nailonas, plastiko ar metalo, rajų gali padaryti jums kontroliuoti pele tiksliai ir sklandžiai.

Nepralenkiamas Kokybės

Naudokite 100% grynas grynas PTFE medžiaga ir 3M ne likutinės klijų.Puikus suderinamumas ir atsparumas dilimui, nepalikdamas jokių likučių, kai pašalinama.

Lengva naudoti

Visi nenaudingas laužas Telefonu Žaidimų pelės pačiūžos yra iš anksto nuimti, kad būtų lengviau naudoti.Galite lengvai pakeisti originalaus pelės pačiūžos su specialiu pincetu sąlyga.

Pastaba:

*Prašome būtinai paaiškinti modelis pelę, prieš perkant, kitaip jie negalės dirbti kartu!

Kas Pakuotėje

2 Komplektai Telefonu Žaidimų Pelės pačiūžos

2 Patrinkite spirito

1 Specialus pincetas

1 Valymas audinys

【Instrukcijos】 1:Valyti pelę originalus kojų, ir nelieskite ji su savo rankas, prieš klijuojant (galima naudoti su sąlyga, pincetai, klijuoti operacija), kad būtų išvengta paliekant prakaito ir naftos dėmių ant originalaus pelės kojų, kurios turės įtakos nelankstumą pelės koja pasta. 2:Prieš naudodami pelę koja aplinkosaugos ¾enklelis, prašome lenkimo leidiniai knyga (filmas) mažėjimo 90 laipsnių pirmas ir nulupkite koja lipdukas.Nelankstykite koja įklija pati per daug, kad būtų išvengta žalos ir deformacijos, pėdų lipdukas ir sukelti įprasto naudojimo.Paprasčiausiai pritvirtinti jį prie pelės originalus kojų, ir palaukti apie trisdešimt sekundžių norėdami pradėti jį naudoti. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 【Visada patikrinkite jo modelio perkant pelės kojų! !! !!Koja lipdukas turi atitikti pelės modelį, kitaip ji neveiks! 】 【Kai pelės kojos apsauginę plėvelę ant kontaktinio paviršiaus, prašome jį pašalinti prieš naudojimą, siekiant užtikrinti, lygumo!】 【Jei yra kokių nors klausimų per produkto naudojimo, prašome pabendrauti su mumis ir mes atsakysime jums laiku. 】 Informacija ir nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio Straipsniai nėra įtraukti fotografavimo rekvizitai, nuotraukose, tokie, kaip pelės, Jei pirmiau pateikta informacija yra netinkamai pasodinti, prašome sekti oficialioje interneto svetainėje arba esamo gaminio.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra
Prekės Pavadinimas KARŠTOJI LINIJA ŽAIDIMAI
Tipas Belaidžio "Bluetooth" Ryšio

Panašūs produktai