3MP PTZ WiFi Kamera Judesio Dvi Balso Įspėjimo Žmogaus Aptikimo Lauko IP Kamera Garso IR Naktinio Matymo Vaizdo stebėjimo kamerų Surveillan

€27.70

-6%

€29.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ptz kamera lauko nvr, kamera ip ptz, PTZ, vaizdo stebėjimo kamera lauko bnc, saulės 5mp ptz, saulės ptz 4g, kamera lauko bnc ip, saulės kolektoriaus baterijos ptz, kamera ip lauko, ip kameros.

5MP PTZ IP Kamera, Wifi Lauko AI Žmogaus Aptikimo Garso 1080P Belaidės Apsaugos VAIZDO Kameros P2P RTSP 4X Skaitmeninis Priartinimas Kameros Wifi

Dėmesio 1. Fotoaparatas bus ne grįžti į pradinę padėtį po auto-sekimas.Tai yra numatytasis parametras fotoaparatą, ir mes negalime jų keisti, atkreipkite dėmesį. 2. Apie SD kortelės lizdas , visos kameros šią nuorodą turite tai , jei jums reikia SD kortelės iš jav , tiesiog reikia pasirinkti versiją su SD kortelės , jei jūs don ' t turi SD kortelę , tada tiesiog pasirinkite parinktį Kortelės NR.

Pagrindinės Savybės:

Stilius : Kamera, WIfi / Bevielio Kameros / VAIZDO Kamera Audio / Kamera / Infraraudonųjų spindulių Kamera / VIdeo / vaizdo stebėjimo / Greičio Doom Kameros /IP Kameros ; Smart Ai Humanoidų aptikimas: maišymo linija, plotas, dvipusio srauto aptikimo, žmogaus formos, elementas suaktyvina nėra signalo ; Parama "PASIDARYK pats" Įspėjimo Balso ir katilėlis / Vartotojo nauji garsiakalbiai su garsiai apimtis (4w didelės galios) Paramos horizontalia Kryptimi, Auto Sekimas ; Trijų Nakties režimų Nustatymas : juoda šviesos spalvotas infraraudonųjų spindulių naktinio matymo dvigubas šviesos perspėjimas ; Paramos AP Tiesioginį Ryšį / Belaidis Ryšys / Laidinio Ryšio Palaikymą Viziją 4 kartus didinantį ; Palaiko visą laiką, loop įrašymo , kai Sd kortelė pilna , senas video bus taikomos atsižvelgiant naujo įrašo automatiškai .Parama Judesio Signalo Įrašymas , jūs galite tiesiog įrašyti, kai ji aptinka judėjimą, kad išgelbėti daugiau vietos jūsų SD kortelės ir nuotolinių išteklių Saugyklos ; Remti Dviejų Įrašymo Režimai : Nemokamai 30 dienų debesys saugojimo,Max 128G SD kortelę Įrašyti ,duomenų saugumas yra labiau stabilus ; ONVIF Palaikymas protokolo diktofonas pridėti; CMS KOMPIUTERIO Programinę įrangą įrašyti ir žaisti realiu laiku ; P2P Nuotolinės Prieigos/Multi-User : P2P technologija leidžia jums turėti galimybę peržiūrėti gyventi padėtį, jūsų namuose, kur jūs esate , tik su P2P sąskaitos programėlę, per savo Išmanųjį telefoną ar tabletę .PTZ : pasisuka 270° Horizontaliai ir 100° Vertikaliai ; H. 265X naujos saugyklos projektavimo, TF kortelę saugojimas yra mažesnis, stabilesnis ir patvaresni ; Xmeye savarankiškai sukūrė RTS Debesies architektūra, kuri yra greitesnis ir peržiūros yra labiau stabili ; Specialią Technologiją : Išskirtinis patentuotas sferiniai terminio apdorojimo, vidutiniškai 30 laipsnių, leiskite ekrano poveikio šilumos sausas ir išnyksta.

Paketo Įtraukimo

Mes teikiame ES / JAV/ jungtinė karalystė/ AS Plug Pagal nutylėjimą, jis yra išsiųstas jūsų šalyje.

Ai Humanoidų Nustatymo

"Smart" Ai Aptikimo funkcija , paramos maišymo linija, plotas, dvipusio srauto aptikimo, žmogaus formos, lengvai nustatymo Programą .

"PASIDARYK pats" Signalizacijos Balso ir Numatytąjį Bell

Paramos numatytasis varpas arba "PASIDARYK pats" 3 sekundžių užsakymą katilėlis su savo balso .Kai jūs einate be pareikšti savo telefono ir kas nors šalia jūsų namas , PASIDARYK pats, signalizacijos balso galėtų tegul vyrai galvoja, kad tu į jį žiūri Dabar .

Smart Registravimas Ir Peržiūra

Palaiko visą laiką, loop įrašymo , kai Sd kortelė pilna , senas video bus taikomos atsižvelgiant naujo įrašo automatiškai .Parama Judesio Signalo Įrašymas , jūs galite tiesiog įrašyti, kai ji aptinka judėjimą, kad išgelbėti daugiau vietos jūsų SD kortelės ir nuotolinių išteklių Saugyklos.

Smart Dual Šviesos Režimai

Built-in 4Pcs Baltas LED ir 4Pcs IR šviesos DIODAS .Stebėti judančius objektus, automatiškai apšviesti.Tai įspūdingas mažai ginklas kovoje su nusikalstamumu .Fotoaparatas gali rodyti spalvinga vizija naktį, taip pat yra trijų nakties režimus galite pasirinkti .

Nekilnojamojo Dviejų Krypčių Garsas

Įmontuotas mikrofonas ir garsiakalbis / Vartotojo nauji garsiakalbiai su garsiai apimtis .Jums gali kalbėti kiekvienas, artėja kamera ( Perspėti žmogų palikti savo namus )

PTZ Nuotolinio Valdymo

Pasisuka 270° Horizontaliai ir 100° Vertikaliai .Jūs galite kontroliuoti tai ICSEE app tiesiogiai, kada tik norite ir kur bebūtumėte .

AP Režimu (Tiesioginis Ryšys)

Jei prietaisas nėra tiesioginio ryšio (AP) režimu, paspauskite Reset mygtuką tris kartus įvesti tiesioginį režimą.Labiausiai prietaiso balso" įvesti tiesioginį ryšį režimu".

Bevielis/Laidinis Ryšys

Jūs galite pasirinkti patogų ryšį, taip, kaip norite .Kartais galbūt tik vienas būdas prijungti fotoaparatą , nesijaudinkite , šis fotoaparatas palaiko belaidžio ir laidinio ryšio, tuo pačiu metu.

SD Kortelė & Nuotolinių išteklių Saugyklos

Nemokama 30 dienų debesys saugojimo ir Max 128G SD kortelę Įrašyti ,duomenų saugumas yra labiau stabilus .Jei norite ir toliau naudoti Debesys Paslaugų, jums tiesiog reikia už tai mokėti , jei jums nereikia naudoti , jis bus sustabdytas automatiškai, kai nereikia mokėti už mokestį .

Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Tinklas 2.4 G/ RJ45 Ethernet/ WIFI
Saugojimas 128G
Auto sekimas Parama
Funkcija Belaidė ip kamera wif
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01 Lux
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows 7", Mac OS, "windows 8", "windows" 10
Funkcija 1 Atsparūs vandeniui/atsparus vandeniui IP66
Energijos Sąnaudos(W) 12W
Žiūrėjimo Kampas 360°
Tipas Speed Dome Kameros, PTZ Speed dome ip kameros
VAIZDO Kamera namų apsaugos kamera,
TF Kortelė 128G TF Kortelė
Jutiklis Prekės SONY
Spalva balta
Modelio Numeris p08
Signalizacijos Veiksmų telefonas Signalizacija, Vietos Signalizacijos
Garso Išvesties 1CH BNC
Jutiklis CMOS
Namų priežiūros ptz kamera
Megapikselių 2MP
IR Atstumas(m) 30M-50M
Matmenys (L x W x D)(mm) Kaip nuotraukos rodo
Dvipusis garso ryšys Paramos dvipusis garso ryšys
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų "Windows Mobile, "Android", ios
Naktinis Matymas Automatinis jungiklis dieną naktį režimu iki 30-50M
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Stilius Dome Kameros
Prekės Pavadinimas GALO
Ryšiai WiFi
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
Sienos Laikiklis Pusės
2MP Kamera, 1080P IP kamerų 1080P
Maitinimo Šaltinis(V) DC12V 2A
Judesio Aptikimas Parama Judesio Signalizacijos Pranešimas
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Technologijos Visos Tilt Zoom
Maitinimo Šaltinis Normalus
Debesų Paslauga Vieną mėnesį Nemokamai naudotis
Įrengimas Normalus

Panašūs produktai