Kaljanas Anglis Ilgai Įrašus Patvarus, Tvirtas Metalo Įrašai Virtuvės Reikmenys Grilis Grilis Grilis Cocina Accesorio Kempingas Accesorios

€1.78

-35%

€2.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: shisha, hooka shisha, cachimba shisha, grilis šilumos skydas, anglis grilis grilis, grilis variklis, barbecu, virtuvės įrankiai dalykėlių folija, ilgai bbq įrankių, grilis grilis, lauko.

Kaljanas Anglis Ilgai Įrašus Patvarus, Tvirtas Metalo Įrašai Kaljanas Priedai

1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Ilgaamžiai-Dėl kaljanas ir kaljanas anglis žnyplės yra pagamintos iš metalo, yra tvirti ir ilgaamžiai, nėra lengva sulaužyti, nedeformuokite, rūdžių arba ardo, užtikrinti ilgą tarnavimo laiką .

2. Patogus dizainas: kaljanas žnyplės skirtos su dantytas kraštai padidina trintį ir tvirtai nustatyti anglis.Yra nedidelis žiedas ant viršaus pakabinti kaljanas žnyplės patogiai laikyti.

3. Lengva naudoti: metalo kaljanas žnyplės yra ergonomiški ir patogūs laikyti.Į kaljanas žnyplės gali padėti jums perkelti anglis lotus ar aliuminio folija.Ilgai pokerio galite lengvai kaišioti skyles kaljanas.

4. Platus panaudojimas: nerūdijančio plieno pincetas rinkinys yra tinkamas namų ūkiams, kaljanas šalių ir kaljanas barai.Tai praktinė priemonė, gydant anglis ir reguliuoti degimo medžiagos kaljanas dubenį.Jis yra saugus naudoti ir gali veiksmingai išvengti nudegimų.

5. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku.

Skelbimas:

1.Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

2.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Medžiaga: metalas

Komplektą Sudaro:

1XHookah Anglis Ilgai Įrašus

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

17 grilis grilis priedai
Kilmės KN(Kilmės)
12 keuken aksesuarai
16 churrasco
11 virtuvės įrankiai
1 virtuvės reikmenys
15 cocina
Funkcija Lengvai Valomi, Suvirintos, Šilumos Varža, Non-stick
19 barbacoa de anglies
8 kempingas accesorios
Prekės Pavadinimas Aihogard
Numeris 10
4 grilis
Modelio Numeris as
Įrankio Tipas Žnyplės
Medžiaga Metalo
7 cocina accesorio
13 cozinha acessorio
Apdailos Nedengti
21 GRILIS Grilis
Tipas Įrankiai
18 grilis charbon de bois
9 barbacoa
5 grilis

Panašūs produktai