7Pcs Blizgančiais Diamond Makiažo Šepetėliai Nustatyti Eyeshadow brush remontas teptuku grožio priemonė

€2.45

-29%

€3.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: eyeshadow palett, blizga makiažo teptukų rinkinys, undinė makiažo teptukų rinkinys, palett, seprofe eyeshadow brush, cosmet, didelis makiažo teptukų rinkinys, paleka eyeshadow brush, rinkinys kosmetikos makiažas, milteliai įrankis.

Savybės:

Pagamintos iš aukštos kokybės medžiagos, kuri yra patvari, naudoti ir suteiks greatcarefor jūsų odos.

Su madinga ir patraukli plaukus, jie nebus lengvai subraižyti savo odos ir lengva klijuoti powderno nyksta arba mažėja, jūs galite jį naudoti ilgesnį laiką.

Su unikalios formos šepetys su rankena, tai bus lengviau sukibimą ir kontrolę.

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2.Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 0.1-0.5 cm klaida, dėl rankinis matavimas.

Apmokėjimas Ir Siunta:

1. Mes priimame Alipay, Paypal, Western Union, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Jei jums reikia greičiau laivybos būdas, Mes rekomenduojame Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas .Jūs taip pat galite pasirinkti DHL,Fedx.Jei pasirinksite Ekonomikos laivybos kaip Cainiao Super Ekonomiką,Cainiao Super Ekonomika, Pasaulio,SunYou Ekonomikos Oro Paštu,Yanwen Ekonomikos Oro Paštu,tai gali trunka apie 25-90days,ir jūs galite ne stebėti jį.

3. Visos prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas, JAV,Prancūzija,Jungtinė Karalystė reikia 1-5 savaites ,Kanada, Australija, Rusija ir reikia apie 2 iki 5 savaičių ,kitoms šalims gali tekti nuo 4 iki 6 savaičių , prie Brazilijos,Peru,Kolumbijoje,Čilėje ir Kitose Pietų Amerikos šalyse gali trunka 3-12 savaičių , Graikija ir kiti smulkūs apskrityse, jis gali prireikti nuo 5 iki 6 savaičių.

4. Taip pat ,vėlavimo ar nesėkmės pristatymo kartais sukelia politikos skirtingų muitinės, pavyzdžiui ,lazerinė rodyklė yra nepriimtina kai kuriose šalyse.Taigi, prašome patikrinkite savo vietos muitinės politikos atidžiai prieš mokėjimą.Arba, mes negali būti atsakinga už bet kokį gedimą pristatymo susijusių paskirties muitinės klausimas.

Patarimai: Jei turite bet kokių klausimų apie laivybos ,Jūs galite susisiekti su mumis.

Prašome don ' t open ginčų lengvai !!

Apie Atsiliepimą:

Jei jus tenkina mūsų produktą,galite mums suteikti 5 žvaigždžių atsiliepimus ir parodyti savo gražių nuotraukų.Ačiū!

Vienetų skaičius Combo
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojamas Su Rinkiniai & Rinkiniai
Kiekis 7pcs
Rankenos Medžiaga Plastikiniai
Šepečių Medžiagos Vilnos Pluoštas
Elemento Tipas Makiažas Šepetys

Panašūs produktai