Moes Tuya ZigBee Smart Termostatas, Vandens/Elektros grindų Šildymo Vandens/Dujų Katilas Šepečiu skydelis 2MQTT Alexa, Google " Smart Gyvenimo

€14.90

-40%

€25.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stiprumą wifi, namų smart, tuay zigbee hub, aqara homekit, blitzwolf, durų tuya smart, tuya zigbee, cc2531, zigbee, echo dot 4 kartos alexa.

ZigBee Smart Termostatas Programuojamas Temperatūros Reguliatorius f arba Vandens Grindų Šildymo Tuya ZigBee Stebulės Reikia Alexa "Google" pradinis Balso Smart Gyvenimo App Kontrolės

Pagal Moes

Pagrindinės Savybės:

1.Funkcinės Vandens Šildymo sistema su ZigBee Stebulės Reikia :Valdymas su ZigBee protokolą įtraukti pažangios vandens šildymo,suteikti didžiausią ir visapusiškas patogumas, kad jūsų išmaniųjų gyvenimą.Tuya ZigBee koncentratorius reikalingas normaliai naudojami ir tiltų tinklo centras visiems ZigBee prietaisus už visą namą ryšys matomas, nes daug daugiau suderinamumo su mūsų ZigBee termostatas nei bet kuris kitas ZigBee centrų. (Pastaba:srovės apkrovai, yra 5A vandens grindys ir dujų katilas sistema,16A, elektriniai grindų šildymo )

2.Metalo Šepečiu Grupė:Nuostabi, Sidabrinė Rėmas ir spalvų skaitmeninis atidaryti savo šiuolaikinio gyvenimo, ir aikštėje ekranas taip pat padeda apsaugoti jūsų akis.MOES Termostatas yra orientuota į priėmimo paprastas,žmogaus,puikūs jausmus savo namuose, ir tokia spalva tinka įvairių apdailos stilių.

3.Protingo Namo Suderinama:Darbo su Alexa, Google Namų,MOES Termostatas siūlo patogiausią vandens temperatūra sau, kur esate, naudojant balso kontrolę pagal Tuya Smart Gyvenimo App prijungtas pažangios kontrolės.

4.Išmaniųjų Telefonų Nuotolinio Valdymo pultas: Bevielis nuotolinio valdymo jūsų vandens grindų/elektros, šildymo ir vandens dujų katilo temperatūros pasiekti pažangių komfortą per savo Smart App,lengva valdyti jūsų išmaniųjų telefonų, bet kur, kur esate.

5. 5+2 Programuojami:Palaiko visą auto programas arba rankinis nustatyti 5+2 dienų savaitės grafiką, 6 etapais kasdien,suteikiant jums maksimalų patogumą ir komfortą.Duomenų atminties, kai maitinimas yra išjungtas.Aš ncludes pilna 2 metų garantija ir 60 dienų grąžinimo garantija pilną pasitenkinimą.

Pakavimo Sąrašas:

MOES Smart Termostatas(1Pack)

Termostatas(pagal pasirinkimą) * 1

Varžtas * 2

Greitas montavimas vadovas * 1

QC išlaikė * 1

Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai