Dviračių MTB Disc Stabdžių Trinkelės, Kalnų Dviračių, Dviračių Stabdžių Trinkelės, Dviračių Dalys Road Stabdžių Trinkelės, Dviračių Priedai

€0.66

-52%

€1.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: motociklo stabdžių disko rinkinys, kalnų kalnų dviračių sėdynės, dviračių dalys, didelis, tektro, dviračių stabdžių rankenos, brompton stabdžių trinkelės, dviračių priedai bendrieji, diskas stabdžių rotoriaus, dviratis mtb, dviračio stabdžių diskas.

Aprašymas:

Visų metalų dviračių stabdžių kaladėlės, 100% aukštos kokybės.

Taikomas kelių sąlygos: miesto kelių civilinės paskirties, kaimo kelių konkurencijos ir kalnų kelių maršrutinio aplinka

Produkto savybės: gera šilumos išsklaidymo, nr. disko žalą, geros stabdymo savybės, patogus stabdymo jaustis, geras atsparumas dėvėjimuisi, šilumos varža, gera vandens riedėjimui ir žemas triukšmo lygis.

Metalo starteris: Visi-metalo starteris, taip pat žinomas kaip sukepintų stabdžių trinkelės, yra pagaminti iš metalo mišinio ir paleido aukštos temperatūros ir didelio slėgio.Ji turi savybes metalo, ir tai nėra realus metalo medžiagos!Ji turi tris kartus tarnavimo derva, ir jos stabdymo jėga yra stipresnė negu derva.Šilumos slopinimas sukelia aukšta temperatūra, metalo yra labai maža, kai jis eina žemyn, ilgos nuokalnės, bet dervos negaliu.Ji dažnai jaučiasi, kad ji negali sustabdyti, kai jis eina žemyn, ilgos nuokalnės, kurios sukelia šilumos slopinimas!

Derva starteris: starterio pagamintas iš dervos vario drožlių ir kitų organinių medžiagų, yra vadinama: dervos starteris, taip pat žinomas kaip pusiau metalo starteris!Kai kurie vairuotojai klaidingai mano, kad vario laužas, metalo starteris.Dervos yra šviesos svorio, pigi kaina ir trumpas įvažinėjimo laikotarpio, kad būtų išvengta šilumos kaupimąsi.Tačiau gyvenimas yra trumpas ir šilumos slopinimas yra sunkus

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

Produktai: ZTTO dviračių stabdžių trinkelės

Medžiaga: visi metaliniai

Spalva: aukso

Dydis: 32*35mm (maždaug taip, kaip parodyta paveikslėlyje, įvairių modelių turime įvairių dydžių)

Pakavimas: supakuota

Temperatūra: nuo aukštos temperatūros varža

Pakuotė:

1*Stabdžių Trinkelės

Temperatūra Aukštas atsparumas temperatūrai
Stabdžių Sistema Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Pakavimas pakuotėje
Medžiaga VISUS metalo
Parama Drop laivyba, Mažmeninė
Produktai dviračių stabdžių trinkelės
Pakuotė 1*Stabdžių Trinkelės
Modelio Numeris Dviračių Stabdžių
dydis 32*35mm

Panašūs produktai