Vintage Mados Vilko Totemas Laiko Pakabukas Karoliai, Moterims, Poroms Punk Cabochon Grandinės Vyrų Wolf Moon Akrilo Karoliai Cresc L1B6

€0.68

-40%

€1.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dantų apyrankės karoliai, emalio karoliai grybų, nustatyti grandinės derva, necklac, tikis, paprasta totemu, oficialus laikas turner karoliai, balandžių scarer, pakabukas su wolf, cabochons žiūrėti.

Aprašymas:

Medžiaga: Akrilas

Dydis: pakabukas skersmuo 2.8*3.6 cm, grandinės ilgis 45+5cm

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pastaba:

1. Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekrano spalvos įvairiais būdais, ir tikrasis projektas spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos žemiau.

2. Prašome ignoruoti dydžio.Kartais masto gali būti siauresnė nei mes su specialistais.Kinija yra paprastai mažesnis, negu Europoje ir Amerikoje.Todėl, prašome nuolat atstumas 1-3 cm.

3. Jei jums kyla kokių nors sunkumų renkantis dydį, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, bet tik nuoroda.

Mes galime priimti sumaišyti pardavimo, spalvos ir dydžio užsakymus.Kuo didesnis skaičius, tuo didesnę nuolaidą.

Į paketą įeina:

1 vnt karoliai

Ačiū už jūsų dėmesį, Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Stilius Derliaus
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Akrilo
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Formos\modelis Gyvūnų
Bauda ar Mados Mados
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Pakabukas Dydis 2.8*3.6cm
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Elemento Tipas Karoliai
Lytis mylėtojai
Proga šalis

Panašūs produktai