Milžinišką Surf Vandens čiuožykla Įdomus Vejos Vandens Kalniukas Baseinai Vaikams Vasarą PVC Žaidimai Centro Kieme, Lauke, Vaikų, Suaugusiųjų Žaislai

€8.13

-30%

€11.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: įstumkite vandens, suaugusiųjų žaidimai lauke, balionas vandens, kamuolys milžinas, milžinišką robotas žaislas, marškinėliai t, plūduras vandens parkas skaidrių, glock skaidrių, žaidimas centro palapinė, vyrai skaidrių.

Aprašymas:

Aukščiausios kokybės Medžiagos: Su vandens čiuožykla, yra pagaminti iš storo tvirto Super-slick PVC lakštai, patvarus ir ilgalaikis naudojimas.Roll tai ir liaukis toli vasaros pabaigoje.Jis bus pasiruošęs eiti metai po metų!

Puikus Kokybės: Dauguma vandens kalniukas ateiti tik su skaidrių ir jokių kitų priedų.Negalima atsiskaityti už tai!Jūs verti geriausio.

Paprasta Sąranka: Tai vandens čiuožykla trunka minutę nustatyti.Splash "sprint" lenktynės vandens čiuožykla apima vandens snapelis užtikrinti, kad visą skaidrę yra padengtos su purkštuvu.

Su Crash Pad: yra vandens Crash Pad pabaigos, Vandens čiuožykla.Veiksmingai užkirsti kelią vaikų, stumdomas ant žemės ar buvo sužeisti per žaidimą.Daugiau saugos nei kitos vasaros vandens čiuožykla.Tai bus super karščiausia vasaros vandens žaislas vaikams, vandens, žaisti.

Malonus, Įdomus: 15.7 FT yra pakankamai ilgas, teikti vandens skaidrių paleisti varžybos vaikams ir suaugusiems.Labai smagu vasarą, šeimos, tėvų-vaikų veiklą.Puikiai tinka vaikams, vaikams, suaugusiems, baseinas šalis, beach party, kiemas, vandens šalis.Mėgaukitės karšta ir juokinga kartą šią vasarą.

Savybės:

PVC pripučiamas produkto savybės uždaros oro kameros dizainas, kuris yra minkštas ir patogus naudoti.

Produkto paviršiaus yra lygus, lengvai valomas, sanitarijos ir eco-friendly.

Aukštos kokybės medžiagos: Matomas itin tvirto anglies šiluminė sunku polimerizuotų PVC,, ir, naudojant tarptautinė pažangių ultragarsinis besiūlių išlyginimo technologiją.Kiekvieną dygsnio elektroniniu būdu sukibę, kad produktas, kietas, minkštas, ir labai įtemptas.Atsparumas tempimui yra 3478N, ir plėšiant yra 1572N.

Patogu nešiotis: nedidelis, lengvas, sulankstomas sandėliavimui po defliacija, lengvas ir patogus, lengva nešiotis ir neužima vietos, kai saugoti.

Techniniai duomenys:

Gaminio dydis: apie 480*80cm/188.98*31.50 colių

Produkto svoris: apie 1,2 KG

Pakavimo Sąrašas:

Vandens šliuožykla*1

Mygtukai*2

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

2 funkcija vaikams&suaugusieji
Temos Sportas
Rekomenduojame Amžius 7-12y
Įspėjimas Vandens Čiuožykla
Pavadinimas Vandens šliuožykla
Funkcija 1 Vasaros
4 funkcija Šalis Žaidimas
Medžiaga PVC
3 funkcija baseinas priedų
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Vandens Čiuožykla

Panašūs produktai