Recliner Kėdės Padengti Kilimėlis vientisos Spalvos Ruožas Pledas Sofa Slipcover Masažo Kėdė, Sofa Apima Kambarį Namų Dekoro

€12.18

-31%

€17.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cherry blossom vinilo, minkštos sofos apima, tinka vandeniui sofa padengti augintiniai, padengti sofa, loveseat, maišą pupelių kėdė, bdsm queening kėdė, recliner kėdės padengti didelius, ruda sofos dangtis, Pledas.

Specifikacija:

Medžiaga: poliesterio pluoštas

Dydis: recliner dangtelis yra 79 cm aukščio ir 68 cm pločio (kiekvienos pusės apima 23 cm porankiais, o bendra svetainės erdvė yra 22 cm)

Dažnių juostos plotis 3.5 cm

(Dėl vadovo matavimo, bus klaida 1-3 cm.)

Spalva: ruda, chaki, žalia, raudona (Dėl skirtingų monitorių, bus kai kurių spalvų skirtumai.)

Ypatybė:

1.Dydis: recliner dangtelis yra 79 cm aukščio ir 68 cm pločio (kiekvienos pusės apima 23 cm porankiais, o bendra svetainės erdvė yra 22 cm), kurios labai tinka jūsų recliner sofos.

2.Lengva nustatyti: Įrengta dviejų 3.5 cm pločio ir reguliuojamas elastinės juostos ir sujungtas metalo sagtis, jis yra labai tvirtas ir patvarus, gali gerokai sumažinti slydimo sofą, apsaugos pagalve, ir ji yra lengvai dangtis atitinkamoje padėtyje.

3.Aukštos kokybės: sluoksniu superfine pluošto, kurių bendras storis ne mažesnis kaip 80 gsm, plius 100% poliesterio pluošto užpildo, turi aukštą saugos vaikams ir naminiams gyvūnams, užtikrinant spalvos ir komfortas.

4.Plovimas: sofa padengti gali būti lengvai mašina, plaunamas, esant 30°C. Lengvai išlaikyti, atskirų ir švelniai judėti į šaltą vandenį.Nenaudokite baliklio.Mes rekomenduojame, kad jūs jį pašalinti per 5 minutes, po avarijos.

5.Taikymo sritis: sofa dangtelį, turi vientisą spalvą ir gražių siūlės tekstūrą, kuri suteikia prabangią išvaizdą ir kartu apsaugoti baldus nuo jokių dėmių ar augintinių kailis.

Paketą, Įskaitant:

Recliner dangtelis*1

Stilius Europa
Modelio Numeris Recliner Kėdės Padengti Kilimėlis
Modelis Neklijuotinė
Taikoma Sofa -Vietė Sofa
Gamyba Sofa Dangtis
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga 100% Poliesteris
Prekės Pavadinimas willstar
Modelio Tipas Kietas
dydis 79*68inch

Panašūs produktai