10vnt Kreminės spalvos Korpuso Granulių Šviesiai Geltonos spalvos, Modelio Vieną Skylę Korpuso Karoliukai Papuošalai Priėmimo Rankų darbo Aksesuarai

€1.67

-24%

€2.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plonas apvalkalas, karoliukai, half shell karoliukai, puka karoliukai shell, mergina shell karoliukai, emalio korpuso granulių, kūrybiškumo shell karoliukai, chippy shell karoliukai, priėmimo kutai karoliukai, ilgai korpuso granulių, karalienė shell karoliukai.

10vnt Kreminės spalvos Korpuso Karoliukai-Šviesiai Geltonos spalvos, Modelis yra Vieno Skylę, Kriauklių Karoliukai, Papuošalai Priėmimo Rankų darbo Aksesuarai

Medžiaga:Shell

Spalva:Kreminė-balta

Granulių forma:Netaisyklingos formos

Karoliukai, dydis:apie 13*19*9 mm

Pakuotė:10vnt Shell Karoliukus perkate, atkreipkite Dėmesį, kad, dydį ir spalvą mūsų produktai yra visiškai sukomplektuota.Jei norite, kad kiti dydžiai, prašome ieškoti parduotuvėje ar palikti mums žinutę.Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą.

Laivybos Ir Atvykti Metu, Mes išsiųsti per 3 dienas po to, kai jūsų užsakymų patvirtino sistema .Įsitikinkite, adresas ir telefono numeris yra teisingas.

Užsakymo Suma

Pristatymo būdas (Nemokamai)

Numatomas Laikas

Pastaba

Užsakymo

Yanwen Ekonomikos Oro Paštu,

25-60days

Ne logistikos stebėjimo informaciją

Kad>$8

Kinija Paštu, Oro Paštu,

15-45days

Kad>$150

EMS/DHL/Fedex/TNT .ir t.t

3-7days

Kad>$10

epacket

7-25days

Tik Amerika

Grįžta Mes darome viską, kad padėti mūsų klientams geriausia, ką galime, ir Mes paramą grąžinti, jeigu prekės turi kokybės problemų ir žalos .Jūs turite užtikrinti, kad prekės yra neapgadinta, kitaip, jūs turite prisiimti atsakomybę .Jums reikės patirti grįžti laivybos kaina .

Apie Mus Esame profesionalų papuošalų gamintojas, mes jau 12 metų profesinės gamybos patirtį.Mes esame gerai žinomas prekinis ženklas Kinijoje.Visi mūsų gaminiai yra gamyklos tiesioginio pardavimo, visi produktai yra mažiausia kaina.Ir Mes paramos ir didmeninės, ir OEM, kviečiame įsigyti .

Atsiliepimai: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums .Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimų .Prašome susisiekti su mumis prieš, jūs suteikiate mums neigiamą atsiliepimą, jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, mes derėtis išspręsti .

Granulių Dydis apie 13*19*9 mm
Modelio Numeris Shell karoliukai
Pakuotė ziplock krepšys
Prekės Forma Kriaušės Formos
Medžiaga Shell
Elemento Tipas Karoliukai
Metalo Tipas Nėra
Spalva kreminės baltos spalvos
Prekės Pavadinimas TESSYSTORE
Bauda ar Mados Mados
Išorinis Skersmuo 13mm
Granulių Svoris 1.3 g/vnt.
Prekės Svoris 13g

Panašūs produktai