Alisa Stebuklų Šalyje Mesti Pagalvę Padengti Poliesterio Mesti Pagalvę Atsitiktinis Pagalvėlių Apvalkalus

€3.78

-50%

€7.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr objektyvo apsauginis dangtis.

produkto :Užvalkalas

Medžiagos aprašymas: 100% poliesteris

Svoris: 80-100g

Forma: Kvadratas

Produkto aprašymas:Tas pats du kartus pusių spausdinti

Priedai struktūra:

1 Pagalvė padengti ( pagalve vidinis nėra komplekte )

Tik užvalkalas bus siunčiami.Ne pagalvę įtraukti.

Priežiūra:

Plauti rankomis arba skalbimo mašinų švelniai, geležies, esant žemai temperatūrai, nenaudokite baliklio.

Produkto veiklos rezultatus:Naudodami aukštos kokybės odos draugiškas audiniai, minkštas ir patogus, nematomas užtrauktukas atidarymas dizainas, pakrovimo ir iškrovimo pagalvę branduolys yra patogus ir gražus, ir buto siuvimo siūlių nėra lengva atidaryti, ne lengvai deformuojasi, o ne kamuolys.Ir praktiška, ir dekoratyvūs.

Speciali Pastaba:

Apie dydis

Dėl skirtingų matavimo metodų vertus, tai yra normalu, per klaidą asortimentą, 1-3 cm.Jei jūs proto, nereikia pirkti.

Apie nuotrauką

Dėl tokių veiksnių kaip apšvietimo efektai, ryškumo ir kontrastingumo nustatymų ekranas, spalva svetainėje nuotraukas ir faktinių elementų, gali būti šiek tiek skirtingi.

Mokėjimo yra daug mokėjimo būdų galima rasti Jntprojektai.lt pavyzdžiui, Vizos, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Jntprojektai.lt,ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti .

Laivybos Sąlygų Mes pristatymo elementus, pristatymo adresą, kurį paliko Jntprojektai.lt per 1-3 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos .Tam, kad jūs galite gauti savo užsakymą paprastai,atlikite savo pristatymo adresą atidžiai.

Grąžinimo Politika, Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 14 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Pirkėjas turėtų įsitikinti, kad elementai, jie grąžinami jų originalus sąlygas.Pirkėjas turėtų būti atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes,

Atsiliepimų & Susisiekite Su Mumis

Jei esate patenkinta savo daiktų ir paslaugų, Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių , Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama.

Jei nesate patenkintas su produktu ar paslauga.prašome susisiekti su mumis ir taisyti klaidas prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Esu laimingas, kad atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti, todėl prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš pabandyti mano geriausia atsakyti jums ne vėliau kaip per 24 valandas, tikėtis, kad mes ne savaitgaliais.

Rinkinys Tipas No
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Aikštė

Panašūs produktai