Keramikos Vakarų Giliai Plokštė Patiekalas Makaronų Patiekalas Restorane, Kavinėje Patiekalo Lėkšte Sriubos Lėkštės Makaronų Dubenį Salotų Straw Hat Lėkštės, Stalo Reikmenys

€14.58

-15%

€17.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: korėjiečių patiekalų, mėsos, korėjos ribi patiekalai, aštrus korėjos patiekalai, korėjiečių patiekalų, baltos spalvos, bento korėjos patiekalai, sąrašas korėjos patiekalai, korėjos kalėdų patiekalai, kepimo korėjos patiekalai, korėjiečių patiekalų, užkandžių, korėjos padėklai patiekalai.

Logistikos aprašymas

1-3 dienų po fotografavimo.Mes priimame vidaus didelio masto logistikos didelių prekių, tokių kaip deppon, Baishi logistikos ir kt.mes taip pat gali imtis klientų paskirtas logistikos ar tiesioginio logistika.Krovinių mokėti, ir turi žaisti medinis rėmas, kiekvienas medinis rėmas, 15 juanių (pinigų).

[aiškių nurodymų]

Smulkių krovinių skubus pristatymas, skubus pristatymas mes pirmą kartą už kai kuriuos express mokestis, daugiau grąžinti mažiau padaryti iki (nes prekių supakuotas, mes galime žinoti, specifinių krovinių) specifinių krovinių vežimo, prašome konsultuotis su mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai.

[dažniausiai užduodami klausimai]

vienas produktas, vaizdas tas pats, kaip tikrasis produktas?

A: mes pažadame, kad visos nuotraukos bus imtasi 100% natūra.Tačiau, dėl skirtingų monitorių ir kitų priežasčių, bus subtilių skirtumų, spalvos.Mes stengiamės suteikti realių nuotraukų.

du, Kai gali I laivas savo produktą?

A: paprastai už nedidelį kiekį pirkti, mes atsiųsime per 1-3 dienas.Jei kiekis yra didelis, mes su jumis bendraus apie konkretų laiką!

trys produktas sugedęs?Tai yra kvalifikuotas?

A: nedidelių defektų, keramikos produktai yra normalus procesas reiškinių, kurių negalima visiškai išvengti.Keramikos gamybos procesas yra sudėtingesnis.Nors kokybės valdymo galimybė keramikos pramonėje, Kinijos porceliano kapitalo gerokai pagerėjo, nes keramikos gamybos procesas turi eiti per rankinis perdirbti (stiklas, lipdukai ir kt.), neįmanoma visiškai išvengti išvaizdą burbulų ar kitų smulkių trūkumų.Mažas, yra defektų, taip pat leidžiamas nacionalinis standartas, skirtas kasdieniam naudojimui, keramikos dirbiniai.Pažadame, kad produktų, mes parduodame, yra visi kvalifikuoti produktai atitinka nacionalinius standartus, bet jei jums yra labai smulkmeniškas apie mažus defektus, mes rekomenduojame, kad jūs atidžiai pirkti keramikos dirbiniai.

[pastaba] kai kurie mūsų gaminiai yra rankų darbo, todėl yra neišvengiama, kad ten bus keletas nedidelių reiškiniai, pavyzdžiui, iškilimų ir juodos dėmės uždegimo procesą, keramikos gaminiai, kurių nėra produkto kokybės problema.Jei reikalavimai yra labai dideli, klientai, kurie siekia tobulumo, ar neturi kontakto su tokių produktų, prašome fotografuoti atidžiai!Jei yra kokybės problemų, mes turėtų susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba dieną gaunate prekes, ir patvirtinkite jį.Mes negali būti atsakinga už pavėluotas.

Apie imties gamyba

Kiekvienas klientas turi skirtingus reikalavimus, produkto tipą, dydį, logotipu, funkcija, medžiagos ir spalvos, o kiekis pritaikymas yra taip pat skirtingi.Šie veiksniai turės įtakos vieneto kainos.Mes pagaliau apskaičiuoti kasdien gamyba pagal konkretų produktą, reikalavimus, ir tada mes galime nustatyti tikslią citatą.Išsamios citatos galima gauti per klientų aptarnavimo arba tiesioginės konsultacijos telefonu!

[pastabos]

*Mokėjimo būdas: produktas korektūros turi mokėti mėginio versija mokestį iš anksto, ir didelis prekių reikia mokėti 30% indėlių iš anksto. (jei norite laivo partijomis, indėlių nebus pakeisti, ir jums reikės mokėti už pristatymą partijas). 1. Apie tai praneša klientui prieš 3 dienas iki pristatymo likusių mokėjimo ir mokėjimo atvyks pristatymo. 2. Informuoti užsakovą apžiūrėti prekes, prieš 3 dienas iki vežimo, ir apmokėti už prekes po patikrinimo.

*Imties laikas: apie 5-7 dienas kiekvienam modeliui

*Pelėsiai atidarymo mokesčio - imties mokestis - Visos spausdinimo mokestis už kiekvieną modelis: RMB 500-1500 / modelis

*Pelėsiai atidarymo mokesčio - imties mokestis - spausdinimo mokestis, ar yra grąžinti po pateikimo tvarka: pelėsių atidarymo ir tikrinimo mokestis bus grąžintas, jei 5000 gabalus, yra pritaikyti

*Minimalus užsakymo kiekis vienam modelis: 2000

*Pakavimo / fasavimo būdą: OPP Krepšiai ir išorinės dėžės gali būti nustatomas pagal jūsų reikalavimus.

Skaičius *lentos: 6-8 kiekvieno tikrinimo

*Atsarginės dalys / FOB nemokamas transportas: FOB nemokamai, pasiūlyta kaina neįeina krovinių.Jei klientas nurodo express pristatymo ar oro transportas, išlaidas padengia pirkėjas.

Stilius Europa/Royal/Luxury/Kilnus
Savybės salotos plokštė
Modelis miško
Medžiaga Silikono
Naudojimas Stalo įrankiai
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Round
Taikoma Vieta Namuose, restoranas ir hôte
Pavadinimas Keramikos vakarų giliai plat

Panašūs produktai