LEKATO Siųstuvas, Imtuvo WS-70 Belaidės Gitaros Sistemos integruotas pakartotinai Įkraunamas Garso Gitara Belaidė Sistema 70 Kanalų 40M

€33.08

-1%

€33.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: belaidžiu gitara lizdas, bluetooth hub usb, receptorių usb, "bluetooth" ir garso, belaidžio gitara, anycast "bluetooth", kortelė usb garso, aryl, multiroom, ugreen bluetooh imtuvas, "bluetooth" gitara.

LEKATO WS-70 yra mini belaidės gitaros sistemos,taikomos su 6.35 mm garso prietaisų,su stipriu anti-trukdžių gebėjimas,priima išplėstinė technologija, UHF,Gali paremti 70 kanalus tuo pačiu metu, vienas siųstuvas gali palaikyti kelis imtuvus.

--Paramą 70 kanalus tuo pačiu metu,vienas siųstuvas gali sujungti 4 imtuvus vienu metu be trukdžių.

--Priima pažangias technologijas,jokių trukdžių.

--Greitas ir paprastas įkrovimas,bulit-įkraunamas ličio bateriją, galite nemokamai sistemą įtraukti dual-baigėsi, USB kabelis,išsaugoti savo energijos!

Mažiau nei 3 ms latency,perdavimo greitai, be nuostolių,jokio lag.

Ilgos darbo valandos,galite naudoti ši gitara bevielio tinklo virš 4.5 valandų, kai visiškai įkrautas.

Elegantiškas ir nešiojamų dizainas,šis mini belaidės gitaros sistemos yra nešiojamas ir lengvas,siūlanti abu gerai atrodo ir praktinių stiliaus.

Plug and play,tai belaidžio ryšio sistema buvo nustatytas pagal nutylėjimą iki gimdymo ir gali būti naudojamas iš karto po įjungimo.Jei produktas negali būti naudojamas tiesiogiai,pabandykite iš naujo kodo.

Mūsų privalumai:

70 Kanalų: LEKATO belaidžio garso perdavimo sistema, atnaujinta 70 kanalais,gali paremti iki 70 rinkinių, muzikos instrumentų darbo tuo pačiu metu(Kiekvieno prietaiso prijunkite prie atitinkamų garsiakalbis).Vienas siųstuvas gali prisijungti prie Keturių imtuvų vienu metu,puiki siųstuvas, imtuvo gyvų pasirodymų.

Jokių trukdžių : belaidės gitaros sistemos priima išplėstinė technologija, UHF, aukšto dažnio kurių mažiau kaip 3ms latency, no lag arba nėra signalo nuostolių.veiksminga diapazonas yra apie 80-131 kojų.Stiprus anti-trukdžių gebėjimas užtikrina puikius garso kokybė ir stabilus signalas.

"Plug & Play: Tik reikia ilgai paspauskite signalo mygtuką, kad atitiktų siųstuvas ir imtuvas, tuo pačiu metu, jokia kita operacija yra reikalinga.Profesionalios Bevielės Sistemos, taikomos elektrinė gitara ir bosine gitara .Jokių laidų,daugiau laisvės,mažiau nei 3ms' latency, jūs galite gauti aiškų ir kokybišką garsą iš savo gitara be jokio uždelsimo.

Patogus Įkrovimas : Vidinė įkraunama ličio baterija, darbo laikas-tai virš 6 valandų(netiesioginiai)pilnai įkrauta, ir ateina su dual-baigėsi USB kabelis patogu įkrauti, kuri užtikrina gerus rezultatus kiekvieną jūsų pasirodymą.

Plačiai Naudoti : belaidės gitaros sistemos pateikia visą 20 Hz-20 kHz dažnio atsakas,aišku, signalų perdavimo,daugumai elektrinės gitaros, bosinė gitara, elektra-akustinės gitaros, net populiariausių elektriniai muzikos instrumentai, Bakelite gitara ir kitais muzikos instrumentais su pikapas.

Specifikacija:

Kanalas:70 kanalų

Iškraipymas:

Signalo-triukšmo santykis:>86db

Latency:

Sistemos dažninė charakteristika:20-20KHz

Perdavimo atstumas:25-40m(80-131 Pėdų)

Pilna darbo valandomis>4.5 val. (netiesioginių)

Pakuotė:

1 x Gitara Siųstuvas

1 x Gitara Imtuvas

1x Dual-baigėsi USB Kabelis

1 x Vartotojo Vadovas

Prekės Pavadinimas LEKATO
Pakuotė Taip
Sertifikavimo CE
Funkcija Nėra
Sąsaja USB
Garso Takelio Vieną
Kilmės KN(Kilmės)
Aukštos Raiškos Palaikymo Nėra
kiekis GARSO
Modelio Numeris WS-70
WIFI Standartą 2.4G
Belaidžio Tipas "bluetooth"

Panašūs produktai