Pagalvė Sukurta Jūsų Galvos Apsaugoti Stuburo Minkšta Pagalvėlė Padengti Trinkelėmis

€5.83

-40%

€9.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mėlynos spalvos užvalkalas, žalia pagalvė, latekso atminties pagalvė, pagalvę už sofos, pagalvė miegoti, 18x18 pagalvę padengti, ortopedinė latekso pagalvė, kūdikių sustiprinti pagalvė, putų atminties pagalvė, latekso pagalvė kelionės.

Pagalvė Sukurta Jūsų Galvos Apsaugoti Stuburo Kubo Minkšta Pagalvėlė Padengti Trinkelėmis

Produkto Informacija

Jūs išleisti tūkstančius dolerių jūsų čiužinys.

Kaip apie čiužinį už jūsų labiausiai vertingas, jūsų galva.Ar jūs kada nors miegojo ant sofos su minkšta atrama, kad buvo puikus aukštis remti savo kaklo?Tai būna geriausias miegoti žmonės kada nors buvo.Mes norėjome atkurti jausmas, kad jums kiekvieną naktį.

Ar kada nors susimąstėte, kodėl mes bandome stuff pagalvės formos peg į petį-formos skylę?Jūsų pečių ir kaklo praktiškai formą stačiu kampu, bet dauguma pagalvės yra apvalūs gabalėliai, kurie turi būti sulenkti arba suformuoti taip, kad tiktų jūsų kaklo skylę.Na, mes jau sukūrė puikią pagalvę tinkamai, galvos atramos, ir mes nustatėme, kad ji taip pat telpa visi jūsų kampinis kabinos ir crannies.

Mes darome pagalvės iš tos pačios aukštos atoveiksmio komfortas putos, viršuje lova-in-box įmonėms naudoti.Labiausiai pagalvės kapoti savo putos į vienkartiniai netvarka.Kodėl gi ne suteikti jums labai inžinerijos, struktūriškai minkštas, puikiai formos lova galvą?Ir mes suvynioti, tai visi į Šilkiniai sklandžiai tampri padengti.

Puikus cube atrodė puikiai, bet po daug bandymų, mes radome puikią matmenys.

Rėmimui jūsų galvos, kai miega ant šono, padeda ne tik su stuburo derinimą, bet taip pat sumažina miego apnėja ir sumažina rūgšties refliukso.

Dydis:35X28X10CM

Ką jūs gaunate:1PC Pagalvė

Modelio Numeris Kaip parodyta
Audinio Skaičius Kaip parodyta
Dalis KAKLO
Svoris 0-0.5 kg
Modelio Tipas Kietas
Formos Rectangle
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Patalynė
Įdaru latekso
Siūlų Skaičius Kaip parodyta
Reitingas Kvalifikuotas
Medžiaga 4
Funkcija Kaip parodyta

Panašūs produktai