Miniatiūriniai Pasakų Gnome Šviesos Lange Durų Elf Namo Kieme Meno Sodo Skulptūros, Skulptūros Dekoro Lauko Pasakų Sodo Kieme Dekoro

€3.48

-31%

€5.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nagų salonas tapetai, miniature pinscher, sculptur, konstrukcijos, sodo gnome, sodo nykštukas, namų biuro dekoras šiuolaikinės, dekoro sodas, dekoro namai, mergina vaza.

Aprašymas:

1. Sodo Fėja Durų Rinkinys: laumės, ieško namų.Pakabinti šių subtilus duris ir langus, medžių sode ir kviečiame laumės likti čia.Langai ir pinecone kamuolį priešais duris švyti tamsoje.Pakabinti šių tree hugger ant medžio savo kieme, pridėti gyvenimą savo medį ir padaryti jūsų sodas pasakos.

2. Šviečia Tamsoje: miniatiūriniai pasakų sodo durų ir "windows" yra pagaminti iš aukštos kokybės dervos.Ji yra atspari saulės šviesos ir oro sąlygoms, gali trukti ilgą laiką.Du langai, yra padengtas phosphorescence, kuris sugeria saulės per dieną, ir šviečia neryškiai, šviesos, automatiškai nakties metu.

3. Lengva Įdiegti: yra skylutę ant nugaros kiekvieno duris ir langus, jūs galite lengvai pakabinti juos ant medžio, ar ten, kur norite.Atidaryti ir pradėti fantazijos ir magijos pasaulį, savo vaikų ir šeimos.

4. Puiki Dovana Vaikams: Pasakų Sodas Duris Windows atneša įnoringas magija, taip pat naują prisiminimai ir paslaptys vaikams.Jie bus surmising kas laumės, atrodė, kiek ten gyveno, ką jie dėvėjo, ir jei jie dainavo ir šoko.Taip pat tinka pradedantiesiems pasakų sodininkai, seneliai ar geriausi draugai, kurie gali padėti jums pareikšti pasakų sodas svajones į gyvenimą.

5. Paketą sudaro: 1 x duris priemonių 4.5(H) x 3,5(W) Cm, 2 x windows bpd 2.3 priemonę(H) x 2,7(W) Cm.

Specifikacija:

Pavadinimas: Švyti Tamsoje Durų ir Langų Dekoracijos

Medžiaga: derva

Matmenys(apytiksl.):

Durys: 4.5(H) x 3,5(W) Cm

Langas: 2.3(H) x 2,7(W) Cm

Pakavimo Sąrašas:

1*Durys

2*Langų

Pastaba:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Kilmės KN(Kilmės)
Dropshipping Taip
Pavadinimas Švyti Tamsoje Durų ir Langų Dekoracijos
Prekės Pavadinimas waasoscon
Yra Protingas Prietaisas No
Matmenys(apytiksl.) 2 Langas
Matmenys(apytiksl.) 1 DURYS
Temos Kraštovaizdžio
Medžiaga Derva
Stilius Modernus

Panašūs produktai