10 Vnt./set Pynimo Wrap Vyrų Odos Apyrankės Moterims Bangles Femme Homme Vyrų Papuošalai Pulsera Hombre Erkek Bileklik Pulseira

€1.51

-10%

€1.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 925 sterlingas sidabro bracelt, apyrankės moteris, balta pulseras, šiandien bangles, apyrankė vyrams, apyrankės moterims, vyrų apyrankės dslr, viking apyrankę pardavimas, vyriška apyrankė, apyrankė skirta moterims.

Kaip pirkti:

Aprašymas: Pranešimas:Stiliaus 9 10 vnt atsitiktinių spalvų skersmuo 6mm woode karoliukai, apyrankės, Stilius 10 yra 10 vnt atsitiktinės spalvos, skersmuo 4 mm medienos granulės apyrankės

Meterial:Oda,lynų,medienos granulės

Ilgis:Reguliuojamas 18-23cm

Stiliaus 9 10 vnt atsitiktinių spalvų skersmuo 6mm woode karoliukų apyrankė

Stilius 10 :10 vnt atsitiktinės spalvos, skersmuo 4 mm medienos granulės apyrankės

Daugiau Didelio kiekio ir gamyklos kainų produktus,apsilankykite mūsų parduotuvėje websit:

Apmokėjimas:

1:Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti.

2:sąlyginio Deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą,mes taip pat patinų pt skirtingų mokėjimo prašymą išduoti VIZĄ,Moneybook,ir tt

3.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas, prieš jums padaryti mokėjimo.

4.Jūsų pinigai yra saugūs Jntprojektai.lt sąskaitą,Prašome pateikti patvirtinimą apie Jntprojektai.lt ir išleisti pinigus po prekių gavimo.

Pristatymas:

1.Kai mes gauti mokėjimo.Mes pristatymo visas prekes jūsų užsakymą per 3 dienas.

2.Jntprojektai.lt sistemos, yra tik 26 šalyse galima Kinija paštu, oro paštu, tačiau, iš tikrųjų, ji gali siekti daugiau nei 100 šalių, todėl mes pridėti EMS laivybos nuorodą pirkėjų, kurių šalys yra ne Kinija paštu oro pašto Jntprojektai.lt sistema.Prašome suprasti, kad laivybos mokestis Kinijos po oro paštas, EMS yra ne tas pats, mes išsiųsti iš elementų Kinija Paštu oro mail, o ne EMS, kai jūs pasirenkate EMS nemokamas pristatymas.

Pakavimas:

Grįžti&Keistis politika:

1.Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija,jei kurios nors reson jums nėra įvykdytos ,jūs galite grąžinti prekę mums tai originalus condiion dėl grąžinamosios išmokos arba mainus.

2.Prieš paštu mums atgal daiktų,prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti&keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.

Atsiliepimai:

1.Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą,skatinti sveiką Ali bendrijos,mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.Mes norime, kad jūs suprantate, kad mes vertiname klientų aptarnavimo milžiniškai.

2.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą,prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi.

Kokių nors klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

Stilius Bohemijos
Apyrankės Tipas Wrap Apyrankės
Bauda ar Mados Mados
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Formos\modelis INKARAS
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Oda
Prekės Pavadinimas LUOBOTOU
Nustatymo Tipas Nėra
Modelio Numeris Nėra
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Užsegimas Tipas Nėriniai-up
Elemento Tipas Apyrankės
Suderinamumas Viskas Suderinama
Lytis Unisex

Panašūs produktai