Pavasarį Nauji Karšto Pardavimo Stilius Priemiestinių Spausdinti Nereguliarus Sijonas Aukštu Juosmeniu Vidurio Sijonas Pusę Kūno Sijonas moteris sijonai

€11.92

-25%

€15.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sijonas vasaros, vaivorykštė china sijonas, ilgai china sijonas, sijonas moterims, skir, ilgas sijonas moterims, sijonas su china, pakopų pynimas sijonas, ilgas sijonas su plyšio, pynimas ruched sijonas.

Informacija apie produktą

Produktų, mes parduodame turėti aukštos kokybės ir konkurencingos kainos.Mes paramos mažmeninė ir didmeninė prekyba.Už didmeninę kainą, jūs galite pasitikėti mumis, ir privačių, ir jūs esate visiškai patenkintas su kaina.

Pastaba: Dėl transportavimo poreikius, produktas jums gauti gali būti raukšlėta.Prašome nesijaudinkite, pašalinti produktą iš geležies arba plauti, grožio produktas bus rodomi.

Apie spalva: Dėl skirtingų monitorių, vaizdo, gali turėti mažų chromatinę aberaciją, kuri yra neišvengiama.Matyti realų produktą.

Apie dydį: Visi dydžiai yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti 1-3cm nuokrypis.

Jei nė vienas iš produktų, mes jums parodyti, ką jūs norite, galite siųsti nuotraukas ir informaciją į mano pašto dėžutę, tada aš galiu suteikti jums padėti.Pavyzdžiui: visos piniginės, batai, drabužiai ir pan.norite

(Pastaba: 1 colis = 2,54 cm, 1 cm = 0.39 cm)

Modelio Numeris 20210428-2762
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Talėja Sumažėjo
Siluetas Nesimetriškas
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Atsitiktinis
Medžiaga Poliesteris
Audinio Tipas Sumaišytas
Apdaila Ruffles
Lytis Moteris
Amžius Amžius 18-35 Metų
Modelio Tipas Spausdinti

Panašūs produktai