Naujasis Denio Valdiklio Dangtelio Įkrovimo lizdas 8 Colių tinka KUGOO S1 S2 S3 ETWOW Elektrinis Motoroleris, Riedlentė Priedai

€4.15

-20%

€5.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: valdytojas kugoo s3, kūdikių pagalvėlės sėdėti, m365 plokštė, kugoo s1 varantys, baterija etwow, kugoo s3 varantys, etwow, m365 xiaomi, kugoo, etwow motoroleris.

Naujasis Denio Valdiklio Dangtelio Įkrovimo lizdas 8 Colių tinka KUGOO S1 S2 S3 ETWOW Elektrinis Motoroleris, Riedlentė Priedai

Ypatybė:

100 % visiškai naujas naujas ir aukštos kokybės

Aprašymas:

-Elektrinis motoroleris valdytojas + įkrovimo lizdas yra naudojami siekiant kontroliuoti pradėti, operacija, iš anksto ir trauktis, greičio ir stabdymo elektrinis motoroleris.

-Paprasta konstrukcija, praktiškas montavimas, sutaupyti laiko ir pastangų.

-Geras sukibimas su danga, storio dangos ir aukšto kietumo.

-Aukštos kokybės, stabilus, atsparus ir patvarus.

-Ji yra lengva įdiegti, lengvas ir patvarus.Tai yra geras atsarginių aksesuaras senas ar dėvėti aksesuarai.

Pakuotė:

1*Valdiklio Dangtelio Įkrovimo Lizdas

Specifikacija:

Medžiaga:Plastikas

Spalva:Juoda

Pakuotės Dydis:16,5*3.2*1cm

Tinka:8-colių Elektrinis Motoroleris

Pastaba:

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pristatymo informacija 1. Produktas bus siunčiami per 5 darbo dienas, kai pirkėjo mokėjimo tikrina Jntprojektai.lt. 2. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. 3. Esame atsakingi už Kinijos muitinės problema ir pirkėjas turėtų būti atsakingas už paskirties muitinės problema.Įmonės vartotojo pareiga yra pirkėjo atsakomybė.Mes nepriimame jokių ginčų dėl vartotojo problema.Tačiau mes galime paskelbti kiekvienos pakuotės, mūsų klientams, atsižvelgiant į jų reikalavimą,kad kai jūs įdėti bet kad mūsų parduotuvėje,prašome palikti pranešimą pasakyti mums, kaip pripažinti tai už jus,kitaip mes padarysime tai, pagal mūsų patirtį.Jei tai daro kai kurie muito,jums reikia imtis.Prašome atkreipti dėmesį į tai! 4. Mes TIK laivas nurodytu adresu Jntprojektai.lt ir pirkėjas .Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresą, PAŠTO kodą ir telefono numerį, yra teisinga ir pagrįsta. 5. Paprastai sklypas turėtų atvykti laiku, tačiau kartais papildomų dienų reikia, jei vežėjas yra paveiktas dėl daug sklypų.Prašome laiku susisiekite su mumis dėl papildomos pagalbos, jei jums nereikia gauti per EST laiku.

Modelio Numeris už KUGOO S1 S2 S3 ETWOW
Naudoti elektriniai motoroleriai suaugusieji
Tipas Motoroleris Valdytojas
Naudoti for2 už motoroleris suaugusiųjų
Use2 ateityje elektrinis motoroleris
Feature2 Motoroleris priedai
Feature1 Elektrinis Motoroleris
Naudoti for3 serijos motoroleris suaugusiųjų
Spalva juoda
Feature3 Elektrinis Motoroleris, Priedai
Įtampa 36V

Panašūs produktai