USB Sienos Lizdai, Tarptautinės Universalus Elektros Lizdų, kištukiniai Lizdai ir Jungikliai, kištukiniai Lizdai su USB, Namų, 146mm*86mm

€3.36

-25%

€4.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 220v usb, usb din 220v, Lizdas USB, kištukinis lizdas, usb, elektros lizdas uk, lizdas uk, lizdas sienos, pet valytuvas, nrf52840, turbo boost.

Šis lizdas tinka daugelyje šalių, tarptautinių lizdai, universalus lizdai.

Dydis USB lizdas yra 146mm * 86mm, ir montavimo atstumas tarp skylių yra 120mm.

Su saugos duris, daugiau, saugus naudoti.

Naudojant aukštos kokybės fosforinės bronzos.

Dear klientas: Ačiū, kad perkate mūsų produktus, prašome atkreipti dėmesį į šiuos klausimus, kuriems reikia dėmesio Pristatymas: - Prašome atkreipti daugiau dėmesio į jūsų užsakymų adresą, kuris turi suderinti savo pristatymo adresą. - Prekės bus išsiųstos per 7 darbo dienas nuo apmokėjimo. - Pristatymas bus per ePacket/China Post oro paštu/DHL/TNT/EMS. - Patikrinkite, ar pristatytos prekės, jei yra bet kokia žala, prašome priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes patvirtinti ir pateikti jums tirpalas.Garantija: -1 metų gamybos garantija; -Defektų problemų, turėtų būti pateikti per 10 darbo dienų nuo produkto pristatymo; - Krovinių žala turėtų būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo prekių pristatymo.Susisiekite su mumis: - Jei norite, kad vieta, didelis didmeninė užsakymą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. - Jeigu jums reikia užsakyti daugiau nei vieną elementą (≥ 1500USD), prašome mums pranešti iš anksto.Mes galime pasiūlyti jums keletą papildomų nuolaidų.Atsiliepimų: - Bet iš atsiliepimų, jums būtų dėkingi.Jei esate patenkinti mūsų paslaugos ar produkto, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių.- Jei turite kokių nors klausimų, taip pat prašome kreiptis į mus ir mes pasistengsime padėti jums kaip galima greičiau.

Prekės Pavadinimas Depo Guye
STANDARTAS Tarptautinių bendrų ES standartų
Diegimo Tipas Sienos Įtaisytą
Yra Protingas Prietaisas No
Ilginamojo Laido Ilgis Nėra
Bendras matmuo tipas Modelis 146
Serija Dual multi-funkcija penkerių skylę dual USB
Spalva balta, Auksas, juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Stačiakampio formos
Sertifikavimo Nėra
Prašymas Gyvenamųjų Namų / Bendrosios Paskirties
Modelio Numeris DP-98
Savybės Su USB jungtimis
Įžeminimas Standartinis Įžeminimas
Vardinė Srovė 13A

Panašūs produktai