5 dalių Komplektas Matavimo Šaukštas Nerūdijančio Plieno Matavimo Įrankis Visos Formos, Matavimo Šaukštai Sausų ir Skystų Ingredientų

€2.90

-49%

€5.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: alavo matavimo šaukštai, QiKod, pirminio matavimo šaukštai, mohana, suppion, midodo, cheni, masto matavimo šaukštai, antikvariniai matavimo šaukštai, derliaus matavimo šaukštai.

Matavimo Šaukštu Nerūdijančio Plieno Matavimo Įrankis Visos Formos, Matavimo Šaukštai Sausų ir Skystų Ingredientų

Kūrybos visos formos dizainas daro mūsų matavimo puodeliai išsiskirti iš kitų.Ilgos rankenos leisti net gremėzdiškas pirštus laikykite ramiai.Patogiai lizdus viduje vienas kito dizaino ir vienas žiedai leidžia jums saugoti jas, bet stalčiuje, spintoje ar spintoje.Pagamintas iš maisto kokybės Nerūdijančio Plieno, atitinkantis jausmą, tvirtumą, funkcijų rūdžių įrodymas, korozijai atsparaus, ir chemiškai atsparios.Premium metalo taip pat reiškia, plauti indaplovėje.

Pastaba

Dėl skirtingų monitorių spalvų produktai gali skirtis tiems, rodomas svetainėje,matavimo paklaida yra +/- 1-3 cm. 100% Gera Paslauga - Jei esate nepatenkinti su produkto,prašome nedvejodami kreipkitės į mus,mes tikime, kad galime padėti jums išspręsti bet kurias problemas, per 12 valandų.Jei norite pasirinkti, express pristatymas, tada prašome susisiekti su mumis pakeisti laivybos kaina. (Pavyzdžiui, EMS, DHL, "fedex", UPS naudoti " fedex, TNT kurjerių paslaugos; SF laivybos; )

Matavimo Įrankiai Tipas Matavimo Šaukštai
Prekės Pavadinimas FLYMUYU
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo, Nerūdijančio Plieno
Tipas Matavimo Įrankiai, Eco-Friendly
Modelio Numeris A10046
Sertifikavimo CIQ
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti, Measuring Spoons for Dry and Liquid Ingredients
Produkto Pavadinimas Matavimo Šaukštai
Metalo Tipas Nerūdijančio Plieno

Panašūs produktai