Universalus Automobilių Saulės Skydelis Anti-Glare Reguliuojamas Anti-UV Blokas, Skydelis Daugiafunkcinis Apsaugoti Akis, Saulės Skydelis Auto Interjero Aksesuaras

€4.40

-55%

€9.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bb švyti korėja, automobilių sunshad, sunshad, žolelių, automobilio saulės skėtis, a3 spausdintuvas, automobilių padengti skėtis, asilas kremas, anti-uv marškinėliai, daiwa.

Savybės:

1. Anti-Glare Poliarizuota Lęšiai: Mūsų automobilį, saulės skydelis extender gali filtruoti atspindėtos šviesos ir pašalinti išsklaidytos saulės šviesos, kuri sukelia regėjimo diskomforto, bet saulėtą dieną.Jis gali būti vertinamas, įrengta poliarizuotos šviesos bandymo kortele, ir gali taip pat išbandyti poveikį kitų skydeliai nuo saulės ir akiniai nuo saulės.

2. Aukščiausios kokybės Medžiagos: Tai saulės skydelis yra pagamintas iš patvaraus didelio blizgesio sakai ir yra atsparus smūgiams elastingas dirželis.Jis gali būti naudojamas tvirtinimo vekselio turėtojas ant automobilio, siekiant pagerinti važiavimo komfortą ir saugumą.Apsaugoti žmonių sėdi prie priekinės sėdynės nuo UV spindulių.

3. Lengva Naudoti: automobilis saulės skydelis gali dirbti ne tik šone vairuotojas, bet taip pat apie pusę keleivių.Ji gali blokuoti saulės akinimo vairuotojo ir keleivių per priekinio stiklo ar šoninių langų vairuojant.

4. Reguliuojamas ir Praktiška: Šis produktas yra kairės-dešinės reguliuojamas skydelis nuo saulės, galima reguliuoti jos aukštį, pagal jūsų pageidavimus.

5. Lengva Įdiegti: Mūsų saulės skydelis nereikalauja jokių priemonių turi būti įdiegta.Jis gali būti lengvai pašalinti, kai jo nenaudojate.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Kairės ir Dešinės Kolonėlė Automobilio Saulės Skydelis

Medžiaga: aukšto blizgesio derva (permatomas)

Spalva: Juoda

Dydis: apie 33 * 12cm/12.99*4.72 į

Pakavimo Sąrašas:

1 * Automobilio Saulės Skydelis

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampu, gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Parama Dropship/Didmeninė/Epacket
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga blizgančios dervos (permatomas)
dydis about 33 * 12cm/12.99*4.72in
Spalva juoda
Prekės Pavadinimas Ai AUTOMOBILIŲ ĮDOMUS
Pavadinimas Kairės ir Dešinės Kolonėlė Automobilio Saulės Skydelis

Panašūs produktai