Kūrybos Fin De Siecle Kipper Taro Kortos 39PCS/Set Visiškai anglų Būrimą Žaidimo Kortelės Su PDF Vadovas, Partijos Valdybos Žaidimas Žaislai

€4.03

-33%

€6.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kengūros pliušinis žaislas, kippot, tarot denio de, ŽAIDIMAS, dėžutė medienos taro, trpg, kilimai taro kortos, kippah, didelis tarot denio, tarot denio.

Savybės:

1.Geriausias Pasirinkimas: geriausias šeimai šalis žaidimas jums ir jūsų draugams.

2.Pilna Versija anglų kalba: Kaip žinote, daugelis taro yra Kinų ir anglų kalba, pas mus yra visiškai anglų kalba, Nuostabi!

3.geriausia pramoga draugams

4.kur ryškus vaizdai padeda suderinti su elementais

5.Šiame išsiplėtė paauksuota denio tris papildomus korteles, turtingas nuotraukas papasakoti istorijų apie darbuotojų, taip pat turtingos Pramoninės Revoliucijos metu.Naudojant papildytosios realybės, per Aurasma programą, Ciro atnešė Fin de Siècle korteles į gyvenimą nuostabiu, naujais būdais.Vadovas su aiškinimų trys ekspertų autoriai.Apima 39 korteles.

Apie Produktus:

Šiame išsiplėtė paauksuota denio tris papildomus korteles, turtingas nuotraukas papasakoti istorijų apie darbuotojų, taip pat turtingos Pramoninės Revoliucijos metu.Naudojant papildytosios realybės, per Aurasma programą, Ciro atnešė Fin de Siècle korteles į gyvenimą nuostabiu, naujais būdais.Vadovas su aiškinimų trys ekspertų autoriai.Apima 39 korteles.

Lapų skaičius: 39 lakštai

Dydis: 10*7.5*2.5 cm

Svoris: 130g

Kalba: Lietuvių

Techniniai duomenys:

Instrukcijos siųsti klientams PDF

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai