50pcs Retųjų žemių Neodimio Magnetai, Stiprūs, Galingi Nuolatinis Šaldytuvas Ndfeb Magnetai, Retųjų žemių Neodimio Magnetas

€2.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: didelis, stiprus magnetas baras, Neodimio, magnetas neodimis, neo smart home, fanala sekso žaislas, visos šaldytuvas, ritė magnetų, neodimio magnetai kubas, donkey pardavimui, bijoux.

N35 Stiprus Apvalus Diskų Magnetams, Retųjų Žemių Neodimio Magnetas 50Pcs

Produkto Pardavimo Taškas:

1. Super stipria Retų Žemės magnetų, kai jie wkopać su kitu, jie yra sunku byrėti.

2. Taip pat gali būti naudojama siekiant pratęsti apsaugotas ličio baterijos su nišoje pasiteirauti.

3. Elektrai laidžių (padaryti juos tinkamus pratęsti embedded baterijas).

4. Neodimio magnetai yra paprastai padengtas Nikelio-Vario-Nikelio danga, siekiant išvengti geležies nuo rūdžių.

5. Puikiai tinka klijuoti užrašus ant šaldytuvo durų.Didžiosios do-it-yourself projektus.

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės.

Amžius: 7+ amžiaus, tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Magnetai Tipas: Neodimio.

Disko Dydis: 5 x 1mm

Reitingas: N35

Pakuotė:

50pcs Magnetai (Magneto tik priedų nėra įtrauktas.)

Saugos Įspėjimas apie tvarkymo neodimio magnetai:

1. Tvarkymo stiprūs magnetai tinkamai yra būtina, siekiant išvengti asmens sužalojimo ir turto sugadinimą, kurios apima magnetas žalą.

2. Šių magnetų-ne žaislai.Prašome nesuteikia neodimio magnetai vaikai iki 7 metų amžiaus.Maži magnetai kelti užspringimo pavojų, ir gali būti mirtina prarijus.Be to, dideli magnetai gali lengvai suspauskite pirštus.Todėl visada prižiūrėti vaikus, kai žaidžia su magnetais ir įsitikinkite, kad jie žino apie pavojų.

3. Prašome laikyti magnetus atokiau nuo žmonių, kurie dėvi širdies stimuliatorių ar kitus prietaisus.Šie magnetai taip pat galėtų pakenkti CRT monitoriai ir televizoriai.

4. Rekomenduojama dėvėti pirštines, kai tvarkymo magnetai.

5. Visuomet laikykite magnetus individualiai.Negali dirbti kelis magnetus, tuo pačiu metu, išskyrus atvejus, kai jie yra plačiai atskirtų arba sukrauti kartu.

6. Pateikdami magnetai kartu, vieta, tarpai medžiagos, tarp jų, pavyzdžiui, gabalas plastiko, medžio ir kartono todėl, kad jie yra lengva atskirti, kai reikia.

7. Išlaikyti atstumą bent 3 pėdas nuo kitų magnetų arba magnetinio jautrūs elementai, dirbant magnetai.Ypatingą dėmesį žirklės, peiliai, tyliausiu ar kitų metalinių daiktų.

8. Atskirti vieną magnetą nuo kitų, padėkite jas ant patvarus ne metalo paviršius su magnetas-į-būti-atskirtas kabo nuo stalo.Naudoti viena ranka tvirtai laikykite kitų magnetai ant stalo, ypač tų, kurios yra arčiausiai magnetas yra atskirti.Naudoti kita ranka tvirtai laikykite magnetu jums yra atskirti.Stumti jį žemyn ir tolyn nuo kitų magnetai, kol traukos nebėra jaučiamas.Laikyti atskirtą magnetai saugaus atstumo nuo kito.

Modelio Numeris /
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Solenoido
Sertifikavimo Nėra
Prašymas Pramonės Magnetas
Formos /
Prekės Pavadinimas ISHOWTIENDA
Su Skylėmis No
Composite Retųjų Žemių Magnetas

Panašūs produktai