Naujas Punktas Gręžimo Rašiklis Kvadratinių/Apvalus Deimantas Dažymo Įrankiai Diamond Siuvinėjimo Reikmenys Taško Cirkonio Mozaikos Įrankis

€2.41

-30%

€3.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: diamond dotz (, crystal amatų rinkinys, diamond dėklas, diamond dažai, diamond tapybos lady skrybėlę, diament tapyba priedai, diamond tapybos disegni priedai, tapyba priedai, skverbiasi, diamond tapybos tiekėjas, kleine diamond tapybos pen.

Produkto Pavadinimas: Diamond Tapybos Taško Gręžimo Pen

Visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės

Tipas: Diamond Tapybos Įrankis

Medžiaga: plastikas

Dydis:15.5 cm

Naudojimas:Deimantiniai Tapybos Pen,Kryželiu Pen

Apie Mus Mūsų Gamykloje diamond tapybos pusgaminius, neturi būti kadro.Mes suteiksime diamond siuvinėjimo priemones dėl jūsų padaryti.Ir mes bus dedami 20% daugiau deimantų!Nors mūsų produktai yra ne pigiausias, bet kokybė mūsų prekių yra geriausias!Kai baigsite jį, galite siųsti nuotraukas iš savo paveikslų į mus, mes bus parodyti jį pirkėjų visame pasaulyje dėkingi!PASLAUGOS 1. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ir mes bus atsakyti per 24 valandas, išskyrus savaitgalius. 2. Jei jokių problemų ateina jums, prašome nesijaudinkite.Jūs galite susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes pažadą mes pasistengsime viską, kas įmanoma, siekiant padėti jums. 3. Prašome atkreipti dėmesį, kad laiko skirtumas tarp jav.Mes dirbti Kinijoje. 4. Jei jums patinka mūsų produktus, prašome nedvejodami mums 5 žvaigždučių.Jei dėl kokios nors priežasties, jūs neturite patenkinti,prašome ne tiesiogiai palikti neigiamų atsiliepimų, tiesiog susisiekite su mumis, mes stengiamės, kad esate patenkintas. 5.Jei jums nereikia gauti savo sklypo po 60 dienų, mes galime grąžinti, jei norite, kad Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!Jei nesate patenkintas su produktų ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet negotive bet ir neutralūs atsiliepimai.Mes stengiamės patenkinti jus.Ačiū!

SHIPING

1.Mes laivas Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas, Jntprojektai.lt Premium Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ir DHL. 2.GREITAI SHIPING Pardavimo Sąlygos, Jei esate ne laimingas su elementą, jis gali būti grąžintas į pradinę būklę per savaitę po gavimo.mes atsiųsime jums visą grąžinamosios išmokos, kartu su siuntimo išlaidas, kaip greitai, kaip mes gauti elementą.Tačiau pirkėjas neprivalo mokėti grąžinimas prekių.

Spalvų skaičius 30-45
Rinkinys Tipas Taip
Forma Vieną
Stilius Europa
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Modelio Tipas Kietas
Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Rombo Formos Round
Rėmas No
Medžiaga Derva
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Įklijavimo Srityje Pilnas
Naudoti Paveikslai

Panašūs produktai