RetroScaler2x A/V HDMI suderinamus Konverteris ir Line-doubler už PS2/N64/NE/Dreamcast/Saturnas/MD1/MD2 Retro Žaidimų Konsolės

€51.42

-28%

€72.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lazerio lęšis ps2 slim, lauke retro žaidimų konsolės, kontrolės dreamcast, pakabukas saturnas, "apollo" saturn v, retro mini hdmi 64, subor, žaidimas n64, dreamcast gdemu, dreamcast vga.

RetroScaler2x A/V HDTV Suderinama Keitiklis, Garso ir Vaizdo Linijos-Doubler už PS2/N64/NE/Dreamcast/Saturnas/MD1/MD2 Retro Žaidimų Konsolės

Ypatybė:

1. Signalai / Rezoliucijas: Dėl RetroScaler2x gali priimti 240p/480i/288p/576i NTSC/PAL šaltinių keitiklis į 480p/576p HDTV suderinama produkcija (480p už NTSC, 576p PAL).Pavyzdžiui 240p signalai yra palaikoma tinkamai, leidžianti visiškai progressive linedouble iki 480p. 480i signalai yra deinterlaced ir dvigubai, taip pat į 480p.Turėkite omenyje, kad produkcija rezoliucija šis prietaisas tik iki 480p/576p.

2. Nulis Vvg: Į RetroScaler2x yra nulis, vvg prietaisas, įrodyta, naudojant kelis matavimus ir įvairių prietaisų.

3. Regiono Suderinamumas: Tiek NTSC ir PAL signalai yra palaikomi, bet jie nėra konvertuojami į vienas kitą.Tai reiškia, kad jūs galite prijungti bet signalo jūsų tikslinės prietaisas yra suderinamas su, bet NTSC neveiks ant PAL HDTV suderinamus įrenginius ir atvirkščiai.

4. Filtras Režimus: "FIL" režimu yra visiškai pirmenybė pagrindu, tačiau vidutinis retro gamer nori FIL mode off 2D žaidimai (SNES, Genesis ir kt.) ir dėl 3D žaidimus (N64, Saturnas ir kt.).Taip pat, FIL režimas gali padėti sumažinti mirgėjimo su kai 480i-tik žaidimai.

5. Suderinamumas: Dar vienas puikus bruožas RetroScaler2x yra tai, kad ji išveda tiesa 480p60 signalą, kad ji suderinama su kiekvieno prietaiso, aš išbandyti jį!Suderinamumas yra didelė problema, retro žaidėjai, kaip šiuolaikinės rodo nenaudojami rezoliucijos ar atnaujinimo dažnis šių senesnių konsolių.Šis prietaisas yra puiki pagalba vimpelais, kurie nori, kad didžiausia tikimybė suderinamumo.

6. Spektaklis - Audio: Audio veiklos rezultatus RetroScaler2X yra gera, nors mes turime sustabdyti trumpas sakydamas, kad tai buvo tobula.Apskritai naudojimo būdai nėra jokių problemų su garso skaitmeninimo, bet liemenėlė nipelis santykį skamba kaip sprogimas produkcija gali atrodyti šiek tiek šiurkštesnis nei ji tai padarė per OSSC.Tai nėra kažkas, jūs greičiausiai net apie Televizoriaus garsiakalbius, nors jums gali jei turite išorinį stiprintuvą arba namų kino sistemą.Tokiu atveju, žinoma, tai paprastai puikiai lengva maršruto garso aplink RetroScaler2X vistiek.

7. Pass-through: pradėti RetroScaler2X į pass-through režimas, gaunamus composite, s-video ar komponento signalai yra tiesiog skaidriai ir suskaitmenintų į HDTV suderinama.Parama 240p yra reta pasaulyje HDTV suderinama, bet pridedant paprasta HDTV suderinama su VGA konverteris, galite signalą konvertuoti atgal į panašios domeno dar kartą.Tai daro vienetas puikus transcoder eiti su 15 kHz rodo, kaip PVMs, ar žinoma, OSSC.

Specifikacija:

Spalvos: Raudona, Mėlyna

Sąsaja: Įvesties YPBPR / S-VIDEO / AV HDMI - Suderinama

Naudojimo sritis: Tinka PS2 / Už N64 / NE / Už SEGADreamcast / Už Saturnas / Už MD1 Retro Žaidimų Konsolės

Gaminio Dydis: Apie 10.5 X 6,5 X 2,5 cm/4.13 X 2.56 "X 0.98"

Palaikomos Patalpinta

už Vic20

už Atari2600

už Msx

NE

N64

6 / 7NGC

už SFC

DNE

už SuperFamicom

už PIAYSATION2

SEGA Saturn

už MD2

už MD1

už Dreamcast

už Commodore64 (C64)

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X A/V HDMI Suderinamus Skaičiuoklė

1 X ES Plug

1 X AS Plug

1 X UK Kištukas

1 X US Plug

1 X Multi-Kištukas Adapteris

1 X Instrukcija

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ALLOYSEED
Su USB /
Modelio Numeris /
SONY Modelis playstation2
Suderinamos Prekės/Modelis SONY

Panašūs produktai