Naujas Kovos Vagystės Faradėjaus Lauke RDA Faradėjaus Raktas Fob Raštas Spinduliuotės-įrodymas, Mobilųjį Telefoną, Dėžutė Automobilių Keyless Signalo Blokatorius Saugumo

€10.49

-13%

€12.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jammer gps blokatorius, ford klavišą signalo blokatorius, automobilių keyless raštas, faradėjaus, faradėjaus narvo lauke, faradėjaus narvo, jammer signalas, keyless raštas, nekilnojamojo faradėjaus dėžutę, lauke faradėjaus.

Savybės:

Klasikinės

Ekranavimo dėžutė su juoda kūno ir raudona kraštas priklauso klasikinės išvaizdos, kuris yra universalus ir nuostabi dekoracija jūsų automobilio ar namų.

Kompaktiškas

Ekranavimo dėžutėje yra tik 4.52*3.54*2.36 colių(L*W*H) dydis, lengvas ir kompaktiškas, patogu nešiotis, kuri taip pat bus ne užima daug vietos.

Saugus ir praktiškas

Ekranavimo langelis gali veiksmingai apsaugo organizmą nuo radiacijos žalos ir signalo rakinimo ir atskiriant spinduliavimo dalykų.

Baudos kūrinys

Ekranavimo box " yra pagamintas iš aukštos kokybės anglies pluošto su bauda kūrinys, kuris gali atnešti jums nuostabią, naudojant patirtį ir gražia tekstūra.

Anti-vagis

Automobilis dabar yra pavogtas kas dvi minutes, tai faradėjaus dėžutė padės išvengti keyless automobilio raktų vagystės.Vagys gali sustiprinti jūsų keyless automobilio signalas nuotoliniu būdu naudojant signalo stiprintuvas prietaisą, o jūs miego.

Taikymo sritis

Ekranavimo lange yra plačiai naudojamas ūkyje automobilio raktų, kreditinės kortelės, išmaniųjų telefonų, automobilių, namų ir pan.

Specifikacija:

Tipas: ekranavimas dėžutę

Kiekis: 1pc

Medžiaga: anglies pluoštas

Spalva: juoda ir raudona krašto

Dydis: 11.5*9*6cm/ 4.52*3.54*2.36 colių(L*W*H)

Grynasis svoris: 180g/ 6.35 oz

Pakuotė:

1* ekranas dėžutę

1* pakuotės dėžutė

Prekės Pavadinimas ALLOMN
Medžiagos Tipas Anglies Pluošto
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai