Aukštos Kokybės 2/3/4mm Skaidrus Gamtos Mažas Akmuo Juvelyrikos, kad Mažytis Baltas Apvalus Mažas Prarasti Supjaustyti Karoliukai Kvarco Kristalo Ge

€2.19

-35%

€3.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kontrolės ic, neon akmeniniai karoliukai, attiny85, ugnies akmuo karoliukai, kvarco akmuo kristalas, kinija akmeniniai karoliukai, akmeniniai karoliukai, ab, attiny13a, attiny13, tikrinimo skaidrus akmuo.

Grąžinimo Politika:

Mes garantuojame 100% pasitenkinimo.Jei manote, nepatenkinti elementus, kuriuos gavo iš mūsų, o elementas skiriasi nuo aprašymas.Prašome leiskite man žinoti.visiškai grąžinimo, keitimo ar pakeitimas yra siūloma.Tiesiog, jei reikia, prašome grąžinti prekę mums per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.

Prašome atkreipti Dėmesį: mes negalime grįžti, laivybos išlaidų ar nereikia imtis laivybos išlaidų atgal į mane nebent tai mūsų kaltė.Tikiuosi, jūs galite tai suprasti.

Atsiliepimų & Susisiekite Su Mumis

Jei esate patenkinta savo daiktų ir paslaugų, prašome padaryti man paslaugą palikti teigiamą atsiliepimą.Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama.

Jei manote, kad jums nesiruošia palikti mane teigiamų atsiliepimų, prašome kreiptis confort leiskite man žinoti pirmą kartą.Aš duosiu jums gerą sprendimą.

Esu laimingas, kad atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti, todėl prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš pabandyti mano geriausia atsakyti jums ne vėliau kaip per 24 valandas.

Papuošalai Tipas Rankų darbo "PASIDARYK pats"
Bauda ar Mados Mados
Stilius Griežinėliais karoliukai
Prekės Svoris 10/11/13
Modelio Numeris 2/3/4MM
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Mūrinis
Prekės Forma Apvalios Formos
Elemento Tipas Karoliukai
Prekės Pavadinimas Super paieška
Išorinis Skersmuo 4mm
Spalva balta
Metalo Tipas Nėra

Panašūs produktai