5D "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Gyvūnų Liūtas Katė Kryželiu Rinkinys Visiškai Gręžimo Siuvinėjimo Mozaikos Meno Nuotrauką Strazdų Namų Dekoro Dovana

€1.51

-54%

€3.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: visą diamond gręžimo, dažymo laumžirgis, visą diamond gręžimo, dažymo kreida, visą diamond gręžimo, dažymo balandis, visą diamond gręžimo, dažymo liūtas karalius, visą diamond gręžimo, dažymo rašikliai, visą diamond gręžimo, dažymo snow leopard", visą deimantų tapybos gyvūnų liūtas, visą gręžimo vilkas diamond tapyba, visą diamond gręžimo, dažymo vilkai, visą diamond gręžimo, dažymo jautis.

-Prekės pavadinimas: CherryBlossoms Diamond Tapyba

-Funkcija: apvalus deimantas tapyba

-Medžiaga: 2.5 mm aikštėje Dervos Diamond

-Spalvų Kiekis: 30-45 Spalvų

-Naudojimas: Pagrindinis Puslapis/Hotel/Biuro Apdailos,Nepakartojama Dovana

-Apie Grąžtu: 100% Pilnas Gręžimo

-Apie Rėmelis: be Rėmelio, atlikę būtinas sukibimo su vietos pirkti Rėmelį

-Drobės Pakuotė: Roll up , Išvengti Raukšles

Paketas Apima: Full diamond gręžimo , marginti audiniai, įrankiai

Apie deimantų kiekis: 20%~30% didesnis kiekis medžiagų, absoliutus pakankamai

Mūsų parduotuvėje naudoti ištisus dervos diamond kaip žaliava.Kartu šis stilius bus atlikti dažymo atrodo labiau elegantiškas tekstūros su šviečia ryškumas.Palyginti su tradiciniais dervos tapyba,mūsų darbai turi stipresnį jausmą stereophotograph ir prabangos, puikiai išreikštą naujo stiliaus dervos diamond, stovi už savo elegantišką skonį, namo apdailos!

Derva diamond yra pagaminta tik keletas gamintojų.Be to, dėl savo mažyčio dydžio, tai sunku išvengti trūkumo problemą visiškai.Tuo tarpu, ji taip pat bus daug darbininkų pasiimti trūkumas elementus su tokia mažytė dydžio.Todėl, Agassi nuspręsti toadd 20% daugiau deimantų į kiekvieną maišelį, kad už galimybę trūkumo problemą, taip pat kai kurių nenumatytų aplinkybių, pavyzdžiui, operacijos klaidų "PASIDARYK pats".

derva diamond sudaro 447 deimantai su skirtingų spalvų išreikšti spalvos pokyčiai reikalingi visų rūšių sąlygas.Turtinga spalvų ir ryškus poveikis bus visiškai atitinka reikalavimą dėl asmeninių interesų, surinkimo, dovanos, PASIDARYK pats, arba naudojamas kaip vyresnioji namo apdaila.

Mes parduodamas diamond dažymo medžiagos yra dervos, visą mozaikos modelius gręžti su derva diamond, base map su klijuojama foto popieriaus.Pardavimo deimantų paveikslas yra parduotas ne kokybės problemų negrįžta. (Pvz.: produktas yra ne tas pats, su nuotrauka, nebuvo įsivaizduoti tobulą gaminio dydis nemato, ten yra su defektais, ir tt.ne kokybės problema).Gaminio matmenys nurodyta gaminio aprašymą dervos ieskoti profesinės gamyklos masinės gamybos, o taip pat mažas, tačiau yra neišvengiamas defektais, gręžimo, Dėkojame už jūsų supratimą!Su derva, diamond bus, daugiau su daugiau nei 30 proc., mažiau gręžimo reiškinys, paprastai nėra rodomi, prašome būti tikri, pirkti.

Asmens Pritaikyti:

Mes galime užsakymą bet kokio dydžio jums, ir mes galime padaryti pasirinktinius nuotraukų, jums tiesiog reikia atsiųsti mums didelės raiškos nuotrauką.

Apie Mus

Mūsų diamond tapybos pusgaminius, neturi būti kadro.Mes suteiksime diamond siuvinėjimo priemones dėl jūsų padaryti.Ir mes bus dedami 20% daugiau deimantų!Nors mūsų produktai yra ne pigiausias, bet kokybė mūsų prekių yra geriausias!Kai baigsite jį, galite siųsti nuotraukas iš savo paveikslų į mus, mes bus parodyti jį pirkėjų visame pasaulyje dėkingi!

Atsiliepimai

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!Jei nesate patenkintas su produktų ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet negotive bet ir neutralūs atsiliepimai.Mes stengiamės patenkinti jus.Ačiū!

Modelio Tipas Gyvūnų
Funkcija Namo apdaila; dovana; vestuvių dekoravimas, sienų apdaila
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
deimantų dydis 2.8mmx2.8mm
Naudoti Paveikslai
Įklijavimo Srityje Pilnas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Derva
Stilius Europos ir Amerikos Stiliaus
Spalvų skaičius Virš 45
Forma Trimatis
Rombo Formos Round
Rinkinys Tipas Taip
Audinio Tipas Drobė
Rėmas No
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
gręžimo 447 kvadratinių/apvalios deimantų DMC spalvų
Rinkinys rinkinys Įrankiai, Derva Deimantai, Atspausdinta Drobė
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)

Panašūs produktai