Lipnios Aiškiai Vinilo Perdavimo Popieriaus Juosta Roll 12inch X 5Ft Klijais Lipdukai Ženklai "Windows Lipdukas Pjovimo Amatų Lipdukai "PASIDARYK pats"

€0.91

-45%

€1.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nuotakos šydas, hijab, zd vinilo juosta, pluošto vinilo popierius, falcon motociklas, šaldiklio popieriaus, vinilo aišku wrap, katės akies nagų, vinilo decal rock, šešiakampis veidrodis, vinilo įklijos.

Aprašymas :

12 colių x 5 Pėdų perdavimo juosta vinilo , gali būti supjaustytas į bet kokio dydžio ar formos , vietos jūsų amatų projektą į pageidaujamą paviršių , ir kvadratinis tinklelis lengvai suderinti, kad jūsų dizaino , ypač mažų darbų, siekiant pateikti tikslesnius vietos nustatymo .

Aišku, vinilo perkėlimo popierius veikia su visų rūšių lipnios vinilo .Puikus namų dekoro , pasirašyti lipdukai , sienų , keramikos , stiklo ir lango lipdukas projektus .

Ne pernelyg lipni, kad jūs galite perkelti savo dizaino , bet lipni pakankamai lengvai pakelti savo projektą ir perduoti jį į savo paviršių .

Aukščiausios kokybės klijais, bus pasiimti ir išleisti savo darbą, lengvai , nepaliekant lipnių likučių , patogus įvairius projektus .

Skirta darbui su vidaus / Lauko Lipnios Vinilo priedai .Veikia gerai, su Kamėja , Siluetas , ir daug daugiau .

Specifikacija :

Medžiaga : PVC

Dydis : apytiksl . 30 . 5x150cm / 12 colių x 5 Ft

Komplektą Sudaro :

1 Gabalas Perdavimo Juosta Vinilo

Pastaba :

Prašome leisti šiek tiek skirtumas dėl rankinis matavimas .

Spalvos gali šiek tiek skirtis nuo įvairių stebėti .Ačiū .

Elemento Tipas Lipdukai
Kilmės KN(Kilmės)
Lipdukas Rodymas Langas

Panašūs produktai