5D "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Odos Žymą Kutas Knygos Ženklai Specialios Formos Deimantų Siuvinėjimo "PASIDARYK pats" Amatų Vaikams Dovanų

€3.28

-31%

€4.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šilko kutas, 100 kutas, užuolaidos kutas, kinijos kutas, kinijos mazgas kutas, Pagrindiniai Kutas, raudonas kutas, kutas plaukiojančioms priemonėms, žymos kutas, Kutas.

Produkto Pavadinimas: Diamond Tapybos Žymą Specifikacijos:

Medžiaga: oda

Diamond Tipas: Specialios Formos Grąžtas

Dydis: 21X6cm/8.27X2.37"

Apie Mus Mūsų Gamykloje diamond tapybos pusgaminius, neturi būti kadro.Mes suteiksime diamond siuvinėjimo priemones dėl jūsų padaryti.Ir mes bus dedami 20% daugiau deimantų!Nors mūsų produktai yra ne pigiausias, bet kokybė mūsų prekių yra geriausias!Kai baigsite jį, galite siųsti nuotraukas iš savo paveikslų į mus, mes bus parodyti jį pirkėjų visame pasaulyje dėkingi!PASLAUGOS 1. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ir mes bus atsakyti per 24 valandas, išskyrus savaitgalius. 2. Jei jokių problemų ateina jums, prašome nesijaudinkite.Jūs galite susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes pažadą mes pasistengsime viską, kas įmanoma, siekiant padėti jums. 3. Prašome atkreipti dėmesį, kad laiko skirtumas tarp jav.Mes dirbti Kinijoje. 4. Jei jums patinka mūsų produktus, prašome nedvejodami mums 5 žvaigždučių.Jei dėl kokios nors priežasties, jūs neturite patenkinti,prašome ne tiesiogiai palikti neigiamų atsiliepimų, tiesiog susisiekite su mumis, mes stengiamės, kad esate patenkintas. 5.Jei jums nereikia gauti savo sklypo po 60 dienų, mes galime grąžinti, jei norite, kad Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!Jei nesate patenkintas su produktų ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet negotive bet ir neutralūs atsiliepimai.Mes stengiamės patenkinti jus.Ačiū!

SHIPING

1.Mes laivas Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas, Jntprojektai.lt Premium Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ir DHL. 2.GREITAI SHIPING Pardavimo Sąlygos, Jei esate ne laimingas su elementą, jis gali būti grąžintas į pradinę būklę per savaitę po gavimo.mes atsiųsime jums visą grąžinamosios išmokos, kartu su siuntimo išlaidas, kaip greitai, kaip mes gauti elementą.Tačiau pirkėjas neprivalo mokėti grąžinimas prekių.

Spalvų skaičius 1-30
Forma Vieną
Naudoti Paveikslai
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Rombo Formos Round
Stilius Europa
Rinkinys Tipas Taip
Įklijavimo Srityje Dalinis
Medžiaga Derva
Rėmas No
Modelio Tipas Scenic
Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)

Panašūs produktai