6PCS Medvilnės Kvėpuojantis Lovelę Saugos Guard Padas Su Storu Pamušalu Pink Star Angelas Lokys Lovelę Geležinkelių Padding 6Pcs Kūdikių Berniukų, Mergaičių

€15.35

-54%

€34.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kūdikių lova raštas, kūdikių lova pynė, lova guard, lova geležinkelių, kūdikio lovos apsauga, kūdikių lova atitvaro, kūdikių lova guard, lova atitvaro, muslino rankšluostį, japonija sėdynės.

6PCS Medvilnės Kvėpuojantis Lovelę Saugos Guard Padas Su Storu Pamušalu Pink Star Angelas Lokys Lovelę Geležinkelių Padding 6Pcs Kūdikių Berniukų, Mergaičių

Kulka Taškų: 1、Kelią neapvirstų: Neutralios spalvos, tinka ir berniukams, ir mergaitėms.Vėjo, užkirsti kelią kūdikių iš neapvirstų.

2、Skalbti Mašinoje: vidus yra pagamintas iš medvilninio audinio, skalbti mašinoje.Tvirtas, lengvas ir raukšlių atsparus.

3、Odos draugiškas ir Švelnus: Oda-draugiškas ir minkštas, hipoalergicznych kūdikio jautriai odai.Išplėtimo yra stora ir elastinga apsaugoti kūdikį, tinka bet kokios lopšių.

4、Gražus ir Mielas Modelius: Kvėpuojantis ir saugus, gražus ir mielas modelius, geras lovelę apdaila, pagalvėlės bamperis.Gaminio dydis: ilgis * plotis = = 15,24 cm x 21.59 cm (180 x 40 cm, 81.28 X 60.96 cm).

5、Atkreipkite Dėmesį: Ne nuimamas ir gali būti plaunami tiesiogiai į mašiną.Skalbia švelniai, esant temperatūrai žemiau 40 laipsnių, ir sausa, dėl to butas.Skalbimo aukštoje temperatūroje mažės audinį ir sukelti deformacijos.Prašome naudoti tinkamą skalbimo būdas.Dėl skirtingų matavimo metodų, gali būti paklaida 1-2cm.

Aprašymas:

1. Dydis: apie 30*30 cm, 6 vnt/komplektas, užpildymas yra sunku medvilnės, su didelių gabaritų.

2. Negali būti išardyta, galima plauti tiesiogiai sveiki, švelniai nuplauti vandens temperatūra iki 40 laipsnių, ir sausa, dėl to butas.

3. Funkcija: Apsaugoti kūdikio konkurso kūną nuo smūgių lovelę.

Pakavimo Sąrašas:

Lovelę Saugos Guard Mygtukai*6

Amžius 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m
Klasifikacija Lova Bamperis
Modelio Tipas Kietas
Sezonas Keturis Sezonus
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Medžiaga MEDVILNĖS

Panašūs produktai