NAUJAS RC Nuotolinio Valdymo Automobilio SS-41271 F12 Super Automobilių Sporto Lenktynių Automobilis SS Statyba Blokai, Plytos Kit Modelis Vaikams, Žaislai, Kalėdų Dovanos

€125.47

-40%

€212.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ss, blokuoti statyti, full metal rc bakas, lego ss, "lego" creator statybos, automobilių lego, "lego" technic mack himnas, bendrosios biuro įranga, "ferrari" logotipas, blokuoti.

Produkto Pavadinimas :SS-41271 Ferrari F12 Modelio Automobiliai

Originalus Dizainerio:Loxlego Šį Rinkinį Sudaro: yra 3 Pasirinkimas ( Su RC Varikliai ar Tiesiog SS Plytų Dalys ) 3164Pcs Geros Kokybės Plytų Dydžio: Ilgis : 53 cm W : 27 cm, Aukštis : 15cm Būti PDF Instrukcijų vadovas (teikiamomis el. Paštu) PASTABA !

Produkto Pakuotėje Yra lipdukai ir elektroniniu būdu atspausdintas.

Šis produktas yra SS prekę, o ne ateiti su popieriaus vadovas.Po to pateikti savo užsakymą, prašome el. pašto adresą ir mes išsiųsime elektroninę brošiūrą savo elektroninio pašto adresą.

(Tuo atveju, jei SS, galite pasirinkti "Tik SS Plytos",reiškia, Kad ateina ne su varikliu, jums reikia nusipirkti variklio patys, prašome būti susipažinęs su juo.)

Visos dalys yra kokybė tikrinama prieš išsiuntimą, taigi, jei galite rasti kai trūksta ar pažeistų dalių, nesijaudinkite.Susisiekite su mumis ir mes išsiųsime juos, jūs iš karto nemokamai

Specialus priminimas:

2vnt Buwizz naudojamas onginal Automobilių Modeliu,Bet mes naudojame 4 Kanalų "Bluetooth" APP Ličio Baterijos Bloko Pakeistos 2vnt Buwizz.

Mes leisti Raudonos ir Geltonos spalvos Automobiliai yra įdiegta Juodos Spalvos Sėdynės;Balta ir Juoda Caes vietos būtų įrengti Raudonos Spalvos Sėdimos vietos,Jei jums reikia kitos Spalvos, Prašome Palikti pranešimą Prieš užsakymą.

Mes leisti Visų Spalvų Automobiliai yra įdiegta Juoda Wheelsmif jums reikia kitos Spalvos, Prašome Spustelėkite Kitas Nuotraukas:

Yra 2 Pasirinkimas RC Varikliai Rinkinys:

Rekomenduojame Amžius 7-12y, 12+y
Plastiko Bloko Forma Savaiminio Fiksavimo Plytos
Prekės Pavadinimas YNYNOO
Sertifikavimo 3C
Įspėjimas ne popieriaus knyga, Siūlyti El. Paštu
Modelio Numeris SS-41271 RC Sportinių Automobilių Modelį " Ferrari F12
Plastiko Tipas ABS
Brūkšninis kodas No
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Tipo Numeris BMK
Lytis Unisex
3C Tipas
Tipas Suderinamas su lego technic

Panašūs produktai