Elektros pirštų Atspaudų USB Žiebtuvėlis Plazmos Cigarečių Degiklio Rūkyti Vėjo Liepsnos Fakelas Lengvesni Vyrų Dalykėlių

€3.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jet fakelas lengvesni, didelis degiklis degiklio, žmogus fakelas lengvesni, telgonet plazmos lengvesni, įrašo kaukė, sidabro spalvos deglą lengvesni, įrašo apykaklės, v plazmos lengvesni, plazmos lanku lengvesni, dujų plazmos lengvesni.

Kulka Taškų:

1、pirštų Atspaudų Cigarų Liepsnos Fakelas: naujos kartos dvipusis cigarų liepsnos fakelas su lietimui jautriais uždegimo funkcija.Jūs neturite reikia paspausti mygtuką su pirštu, tiesiog palieskite, kad uždegti, kuri yra paprasta, greita ir patogu uždegti.Tradicinių cigarų liepsnos fakelas, jums reikia laikyti nuspaudus uždegimo mygtuką uždegti.

2、Baterijos Indikatorius: patobulinta versija lanko lengvesni yra baterijos talpos indikatorius, kuris turi keturis mėlynos spalvos taškų, atstovaujančių baterijos talpa.Kai lengvesni reikia įkrauti bet kuriuo metu, ji bus jums priminti.Naudinga ir patogu tradicinių lengvesni jums pasakys, kad jums reikia imti ji, kai lanko išeina.

3、Įkrovimo ir Daugkartinio naudojimo: pakuotėje yra USB įkrovimo kabelis, USB greito įkrovimo funkcija, tinkamas USB 2.0 universal baterijos uosto.Pakartotinai įkrauti aplinkos apsaugos, saugios ir lengvai atlikti.Tai yra geriausia dovana tėvas ar draugas.

4、Vėjo Sauga: Uždegimo saugos, aplinkos apsaugos, lengvas, kompaktiškas, smart chip, greitas įkrovimas, neperpučiamas.

5、Pakuotė: 1 x elektroninis USB cigarų liepsnos fakelas, 1 x USB įkrovimo kabelis, nr. liepsnos yra generuojami.

Aprašymai:

1. USB cigarų liepsnos fakelas laiko lemputė, stabdžių žibintas mirksi, kai mažas akumuliatoriaus išsikrovimo siekiant apsaugoti akumuliatorių.

2. Krovimo lemputė, lemputė nedega, kai visiškai įkrautas.Paprastai ji trunka apie 1 valandą bus visiškai įkrautas.

Savybės:

1.Maitina daugkartinio įkrovimo baterija (akumuliatorius.Galima įkrauti naudojant USB lizdą, ir nėra būtina užpildyti jį su bet kokia kuro.

2.Ji negamina liepsnos, tai elektros ir aplinkos apsaugos.

3.Puikus kelionės įtaisą.

4.Ji turi stilingą išvaizdą ir leis jums labai patraukli grupės.

Techniniai duomenys:

Dydis: apie 7.3*0.9*3.2 cm/2.87*0.35*1.26 cm

Spalva: verslo juoda/matinė juoda/raudona/mėlyna/aukso/sidabro

Medžiagos: cinko lydinys

Procesas: galvanizavimo + elektroforezės

Pakavimo Sąrašas:

1 * Įkrovimo Elektroninių Cigarų Liepsnos Fakelas

1 * USB Įkrovimo Kabelis

Pastabos:

1. Netinka vaikams iki 8 metų amžiaus.Tai yra elektroninis cigaras liepsnos fakelas, ne žaislas.

2. Nedėkite cigarų liepsnos fakelas vandens ar kitų skysčių.Cigarų liepsnos fakelas yra vėjo, bet nėra atsparus vandeniui.

3. Į volframo viela yra lengva išeiti, prašau, nelieskite, ji ryžtingai.

4. Cigarų liepsnos fakelas yra elektroninis produktas.Nors tai yra visiškai įkrautas iki išsiuntimo.Tai užima daug laiko transportui.Mes negalime garantuoti, kad ji bus visiškai įkrauta po jų gavimo.Prašome patikrinti, lengvesni, kai jūs jį gauti.Jei žiebtuvėlis yra miręs, prašome visiškai įkrauti prieš naudodami jį pirmą kartą.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Medžiaga Cinko Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Daugkartiniai
Drop laivyba Parama
Naudojimas Cigarečių
Modelio Numeris Įkrovimo Elektroninių Cigarų Liepsnos Fakelas

Panašūs produktai